Красота за суха коса

Всеизвестен факт е, че високите температури вредят и влошават състоянието на сухата коса - като се започне от горещата вода на душа вкъщи (около 35 градуса) и се стигне до екстремните температури на професионалните сешоари и преси за изправяне (съответно 160 и 260 градуса).

Така всичко, което правим за стилизирането и красивия вид на сухата коса всъщност необратимо руши нейното здраве. А в същото време фризьорите и специалисти настояваха да отмиваме продуктите от косата задължително с хладка вода.

Досега специализираните продукти за суха коса предлагаха едностранен подход - те просто създаваха частична бариера между косъма и увреждащата сила на горещината.

Със серията продукти Нутри Термик, Керастаз Париж отново е с една стъпка напред. Нутри Термик за първи път превръща високите температури в приятел на сухата коса. Това е възможно благодарение на авангардна технология, чието действие се активира от топлината, като високата температура осигурява дълбоко проникване на активните съставки и заключва подхранването във вътрешността на косъма. Косата е жива и блестяща, а ефектът на хидратиране и подхранване остава непроменен в продължение на три дни - по-дълго от всякога до сега.

Защо сухата коса е проблем?

Тя е без БЛЯСЪК Сухата коса не отразява светлината хубаво. КРЕХКА и ЧУПЛИВА - косата е изтощена и се чупи и къса лесно. Коса БЕЗ МЕКОТА. Косата е НЕПОКОРНА и ГРУБА ПРИ ДОПИР, лесно се ЗАПЛИТА.

В резултат сухата коса е трудна за поддръжка и стилизиране: липсват лекотата и обема на косата.

Нутри-Термик е иновационна технология
за подхранване на много сухата коса

Изследователските лаборатории на L'Oreal създадоха нова технология, която под въздействието на топлината продължително подхранва много сухата коса и в същото време я предпазва от хронично изсушаване.

Терапията с термоактивни съставки доставя дълбоко и продължително подхранване за блестяща и копринено мека коса. Технологията Термо-Интенс, която осигурява интенивното действие на продуктите Нутри-Термик, е формула без прецедент. Тя съдържа подхранващи съставки, които се активират от топлина, а топлината усилва тяхната способност да подхранват косъма интензивно и в дълбочина. Подхранването се заключва дълбоко в косъма, за да осигури дълготрайно подхранване и висока защита срещу хроничното изсушаване на косата.

Серията Nutri-Thermique
Първата подхранваща терапия за много суха, чувствителна коса с термо активни-съставки

Вана Нутри-Термик
Силно подхранващ шампоан за много суха коса

Приложение:
Намокрете косата с топла вода и нанесете ваната. Масажирайте с кръгови движения. За оптимални резултати винаги отмивайте с топла вода.

Маска Нутри-Термик
Силно подхранваща термо активна интензивна грижа за много суха коса

Приложение:
Нанесете на влажна коса. Масажирайте. За оптимални резултати винаги отмивайте с топла вода.

Грижа Нутри-Термик
Силно подхранваща термо активна ежедневна грижа за много суха коса

Приложение:
Нанесете на влажна коса. Масажирайте. За оптимални резултати винаги отмивайте с топла вода.


Резултати:
Косата е дълбоко подхранена за по-дълго време
Копринено гладка коса
Лесна за разресване

Оптималната температура на водата при използване на продктите от серията Нутри-Термик е 35 градуса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене