adidas Originals Колекция есен/зима 2010

Все още на върха в класациите за най-гледани филми по цял свят, "Междузвездни войни" се основава на въображаема галактическа история.

Въпреки огромния си успех, когато Джордж Лукас първоначално написва сценария, никой дори и не предполага, че може да се превърне във феномен като този. Колекцията adidas Originals Star Wars, е продукт на вълнуващо сътрудничество между Lucasfilm и adidas Originals, което тази есен прави крачка на напред.

Легендарните герои от сагата "Междузвездни войни" оживяват върху обувките и облеклата на adidas Originals "Междузвездни войни" есен / зима 2010.

Светът на спорта този път посреща своите гости от една далечна галактика и осветява спортните терени с потници, тениски и горнища вдъхновени от героите на "Междузвездни войни". В колекцията, може да видите Дарт Вейдер да играе за Empire Athletic, или да получите една от тези тениски подготвени за учениците от Тенис училището на Звездата на смъртта.

Колекцията този сезон по-скоро е със спортен дизайн в сравнение с предишния, а номер 7 фланелката на Вейдър и спортни горнища отново са с участието на Дарт Вейдър и джедаите, са акцентите в колекцията. Тениските и горнищата са с весел дизайн и събират Star Wars героите с известни тенисисти, което със сигурност ще донесе много настроение.

Легендарният филм показва една различна гледна точка за галактиката, вдъхновява дизайна на обувки, облекло и аксесоари и оставя своите запомнящи се герои върху класическите спортни горнища, тениски и обувки на adidas Originals.

adidas Originals предтавя нов стил на ежедневното облекло със своята колекция есен / зима 2010 като предлага вечната класика на adidas и нови концепционни продукти: A.039 Blue Колекция за модерно ориентираните мъже и жени, Remodel колекция, която се отличава с версиите на най-обичаните модели на adidas Originals като SUPERSTAR, SAMBA, FORUM и STAN SMITH, Relace колекция която предлага различна техника за завързване на обувки, новите, но вече класически Vespa и, разбира се, Personalisation Collection, която позволява персонализация на продуктите с различни аксесоари. Това са само няколко от водещите концепции в колекция adidas Originals 2010 есен / зима.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво представляват хората, наречени синкис?
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен

Напишете дума/думи за търсене