Коцето се жени за половин милион, но без да плаща

снимка: 24 часа

Ако сватбата на най-добрата ни спортистка Стефка Костадинова си остава номер 1, най-изгодната със сигурност ще е тази на фолкпевеца Константин и младата му булка Надя, научихме от 24chasa.bg.

Такъв купон на далавера едва ли е имало, за който да не дадеш дори стотинка. Мегасъбитието ще е в петък в родния град на невястата Пловдив. Още отсега е ясно, че това ще е най-бартерната сватба, като разходите се изчисляват за над половин милион, според запознати са почти 800 000 лева. Изпълнителят на хита "Черна роза" така е спретнал сценария, че това си е направо сватба по ноти. На Коцето не му остава нищо друго, освен да се весели юнашки нонстоп.

Започваме от най-съществените разходи - ресторанта и обяда. Това Коцето уреди още с идеята за сватбата. Неговият приятел пловдивският бизнесмен Георги Гергов първи му подаде ръка и му направи в аванс подарък - безплатен ресторант и консумативи за многобройните сватбари. Това отвърза ръцете на бъдещия младоженец, който вече дори не знае колко гости ще има. По разкази на негови близки те ще са между 400 и 500. Очаква се Коцето да връща жеста на бизнесмена, като му пее безплатно на различни тържества.

След ресторанта изпълнителят трябваше да си подготви и добри кумове. Еретичната му идея обаче бързо се провали. Той се опита да изтипоса наяве бизнесмена Коко Динев и спряганата за негова любовница Преслава, която пък е първа приятелка и на младоженеца. Това обаче не мина през съпругата на Коко Емилия и Коцето се обърна към друга двойка. Този път нямаше драми и бившият му съученик и собственик на едно от култовите нощни заведения в София - "Плаза" Мишо и съпругата му Валя се съгласиха веднага. След като уреди и това, дойде ред и на тоалетите. Тук младоженците също спестиха доста пари - около 5 бона.

Известни български дизайнери с охота им подариха рокля за около 2,5 бона и за толкова пари костюм на младоженеца. Това се оказа и най-сладкият бартер за певеца, защото той просто ще направи реклама на марките.

Последният подарък, който получи певецът, бе много скъпо шампанско, което му дадоха от популярен нощен клуб, където онази вечер Коцето спретна и ергенското си парти.

Най-лесната част бе веселбата. За Константин се съгласиха да пеят повечето му колеги от "Пайнер", естествено, без хонорари. Тук спестените суми са баснословни, като се знае, че само

Преслава щеше да му прибере поне 10 бона

Коцето е от новата вълна в музикалната компания и поради това на сватбата няма да са старите пушки като Глория, Ивана, Анелия, Камелия,защото те просто не са близки с младоженеца. От виповете на бартерната сватба със сигурност ще са Коко Динев и Емилия, както и шефът на певеца Митко Пайнера и съпругата му Мария.

Интересна е историята на връзката на младоженците, но е ясно, че бременността на Надя е пришпорила тържественото събитие. Младата булка вече е в 5-ия месец и това си личи дори при последната проба на сватбената й рокля. Разликата им в годините е сериозна - той е на 34, а тя на 21.

Запознали се в столично заведение, което е на брата на Константин. Момичето е учило в испанската гимназия в София, но с приятелки често прескачали в кафенето. Така се запознала с него, а другото вече се вижда.

Интересна подробност е, че бившата приятелка на Константин Райна намери много елегантен начин да не чува нищо за тежката сватба на първото си либе. Певицата си уреди участие в Лондон и ще се върне оттам едва след пловдивските събития. Другата клюка е, че шаферка на Коцето ще е скандалната певица Лияна, с която са братовчеди. Те няма да спазят правилото шаферката да е непорочна. Лияна има един брак, дете, връзки с много от известните ни мъже, като за последно бе с национала Благой Георгиев. Заедно с Лияна ще е друга бивша приятелка на Коцето - певицата Антонина.

Като бивш спортист Константин имаше много приятели от тези среди. От леката атлетика обаче няма да има представители. Бившият състезател на "Левски" на скок дължина ще се задоволи само с братовчедка си Лияна, която е била надежда в бягането на 800 м. От първата ни световна рекордьорка на скок височина Йорданка Благоева разбрахме, че Константин е започнал началните си стъпки в спорта при нея, когато тя бе треньорка в синия тим.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене