Шефът на УниКредит Булбанк сам приготви сладолед с азот на бизнес форум

Левон Хампарцумян приготви сладолед с течен азот на бизнес форум. Той се пошегува, че методът е измислен от него преди няколко десетилетия и вместо в купа е приготвял ледения десерт в кофи.
Той демонстрира умения пред шеф Андре Токев, който пък се погрижи за основните ястия - бульон от горска почва, събрана от село Петърч, пъстърва с български трюфели и свинско с рачешки сос.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
На прага на 80 г. и вече блондинка Шер май ще става булка за 3-и път
Адел ще играе във филм на Том Форд за кастрати
Завъртяни предястия за коледната трапеза
Бърз празничен грим - тофи и блясък
Рапърите от дуото „Боб Вилан” няма да бъдат съдени заради изказвания срещу израелската армия

Напишете дума/думи за търсене