Само Левски!

Кадрите са предоставени от seir.bg . Коя снимка е ной-готина? Гласувай в темата на Нед във форума на hiclub.bg

№1: Въпрос в кръстословица гласи : "Силиконизиран орган на фолк певица" с четири букви ?!? Аз залагам на думата "Цица" ! Интересното в случая е че поради специфичната роля и анатомията на женските гърди те действително могат да бъдат определени като "органи". При мъжете обаче гърдите не могат да бъдат наречени официално "органи" тъй като не изпълняват никакви функции! Ето ви един интересен факт и тема за размисъл, с която съм сигурен, че не бяхте се сблъсквали до сега!

№2: Тук аз искам най-сърдечно да поздравя служителите на "Паркинги и гаражи" за това, че не подбират кого да репатрират! Всеки участник в движението който е спрял неправомерно и с това нарушава закона за движение по пътищата, трябва да бъде репатриран и наказателно отстранен с "паяк". Без значение дали возилото е лъскав автомобил или избушена каручка както е в случая!

№3: На въпросната снимка е демонстриран един класически начин за изстудяване на напитки през зимата. В случая се вижда, че голямо количество алкохолни, безалкохолни напитки и бири са заровени в купчина сняг, за да бъдат охладени. Предполагам че въпросната вечер се е състояло велико парти на некоя хижа в планината, където явно не е имало голям хладилник в който да се побере всичката тази пиячка... Когато гледам тази снимка, някак си ми се приисква и аз да съм бил там...

№4: Ето това е един наистина голям фен на ФК "Левски". Фен, който е оформил емблемата на любимият си футболен отбор в градинката в двора си! До колкото разбрах този запалянко е търсил да засее пред къщата си и синя трева, но за негово огромно разочарование се оказало че райграс с подобен цвят не вирее никъде по света...

№5: Сигурен съм, че всички са чували баналният виц за собствениците на автомобили марка Сеат "Ибиза". Убеден съм също, че именно поради тази причина на този собственик му е омръзнало от подигравките на околните. Тогава е решил да промени надписа върху задния капак по един красноречив начин като поздрав за всички, които го бъзикат !

Виж всички коментари на Нед в новия брой на "Хай клуб" - в четвъртък на пазара. Списание с постери. Само за 1 лв.! Няма друго такова списание!
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дъщерята на президента Румен Радев с първа главна роля
Имат ли отново проблеми помежду си Дженифър Лопес и Бен Афлек?
Превръщат родната къща на Хитлер в полицейски участък
Павел Койчев запълни "Райко Алексиев" с 30 фигури, бурни аплодисменти и много почитатели
Синът на Шумахер си тръгва от Формула 1

Напишете дума/думи за търсене