Ако се влюбите в женен мъж...

Кофти! Направо сте изтеглили късата клечка! Ако има как, бягайте презглава още в началото. Ама презглава. По-добре да си счупите главата, отколкото сърцето, нали? А счупеното сърце ви е в кърпа вързано, ако се случи така, че в него се настани мъж с халка.

С халка, без халка, ако до него има жена, ако двамата имат и деца, послушайте ме, не стойте и един ден във връзка с този човек! Ясно е, че не може да диктувате на сърцето си. Ясно е, че влюбените ни глави плуват в розови облаци от илюзии. Но послушайте патило – ако не искате да разсипете своя и на другия човек животa, бягайте надалечe. Най-доброто решение е да спрете да го виждате. Никакъв контакт! Ако за нещастие работите заедно или по някаква друга причина се налага да го виждате често, обърнете света, но се скрийте от това нещастие.

Когато сме малки момиченца, всички ние си мислим, че пред любовта няма никакви пречки. Да, така е, но само в света на малките момиченца и на техните измислени приказки. И понеже вече сте големи момичета, дръжте се като такива. Да, има вероятност вашият принц да се разведе и да ви направи най-щастливата жена на света, но тази вероятност първо - е нищожно малка, и второ, докато се стигне дотам, сърцето ви ще е претърпяло фатални трансформации.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене