Промени за вокала на Gravity Co. Явор Захариев

2010 година е една от най-важните в живота на новия стар вокал на Gravity Co. Явор Захариев. Преди няколко месеца той взе важното решение да се върне в групата, а малко по-късно се раздели с ергенството. На 21 май той се ожени за любимата си Нора. Врече й се пред един куп звезди от родния музикален бранш. Не си мислехте друго, нали?

Гости на двойката бяха момчетата от Д2, Deep Zone Project, музикантите от Gravity Co, разбира се, Искра Ангелова и др. Явор изглежда различен и щастието лъха от него. Той е зареден и пълен с енергия за работа. Занимава се едновременно с няколко проекта, не само с Gravity Co. Човек може да го срещне по улиците, подпрян на някоя ограда да си записва в тефтер някоя внезапно хрумнала му идея.

Близо 70 души се изсипали на партито за сватбата на Явор и Нора. Двамата решили да не правят обичайното сватбено празненство, на което всички седят край масите и пред салатите и се чудят как да се справят с досадата. Така че тяхното празненство било коктейл - гостите стояли повече прави край импровизирани маси и така се чувствали много по-свободни да общуват един с друг, а не само с най-близките си съседи. Така че се получила една много приятна мешавица, в която всеки се движел накъдето му хрумне, без да се притеснява от нищо. Разбира се, музиката била много добре подбрана.
Избраницата на Явор Нора Тотина е дизайнер-художник - от години тя работи за повечето от реалити шоутата в България.

Нора и Явор се познават от десет години, но са заедно от шест. Преди да се съберат са били много добри приятели. Според Явор женитбата била естественото развитие на тяхната връзка. Все пак живеят заедно от пет години, познават желанията си, навиците си, знаят с какво могат да зарадват другия, както знаят и с какво биха могли да го наранят.

„Има някои неща, които се усещат. Когато си с една жена е много лесно да разбереш какви са желанията й. А това все пак е мечтата на всяка жена - да се види с бяла рокля и най-вече да намери мъжа на живота си", разказва вокалът на Gravity Co.
Въпреки че са заедно от толкова дълго време, Явор взел решението да направи предложение спонтанно.

Престрашил се да зададе важния въпрос на Бъдни вечер миналата година. Празнували сред роднини и докато разменяли подаръци, той казал на Нора, че неговият подарък за нея е по-странен и ще трае по-дълго време. Отишли в другата стая и тогава Явор паднал на колене, извадил пръстена и изрекъл: „Адски много те обичам и бих искал да споделя живота си с теб. Моля те да се омъжиш за мен. Независимо какво ще ни се случи от тук нататък, независимо добро или лошо, предпочитам с теб да го изживеем." Нора много се развълнувала, отговорила веднага „Да". Казала, че това е най-хубавият подарък, който някога е получавала от мен.

„Нора е много спокоен, трезвомислещ и същевременно весел човек. Много си допадаме, защото и двамата сме хора на изкуството. Тя е земна и е много приятно да бъдеш с нея", описва любимата си той.

Другото важно решение в живота на Явор - връщането в Gravity Co, също дошло като че ли от само себе си. След като отново стана част от групата, даже приятелите му се надпреварвали да го поздравяват за това и че точно това са чакали да се случи. Някои дори заявили, че ако той не се бил върнал в бандата, те щели да спрат да слушат музиката им.
Сработването се случило мигновено, въпреки че всеки от групата се е променил с времето. Другите нито за миг не са спирали да създават музика. Нещата вече са много по-организирани и има по-ясно виждане какво ще се случва с групата в бъдеще. Вече има две готови парчета - Anything goes и Lights, и видео към едното, осъществено в столичен клуб. Групата има и по-амбициозни планове - до края на годината да запишат и издадат албум. Ще има и още един клип към друго от парчетата.

Междувременно вече са поели ангажименти да свирят в различни клубове в страната. През есента ще има и няколко техни концерта в София. Голямата изненада обаче предстои момчетата водят преговори за общ проект с известна световна банда, която наскоро имаше концерт в България.

Какво точно ще се случи обаче, предстои да научим. „Все още ще го запазим в тайна, за да бъде изненадата по-добра", каза Явор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене