Плюсове и минуси на перманентния грим

Това е вид татуировка, която се прави на най-повърхностния слой на кожата. Пигментите не проникват в по-дълбоките слоеве на епидермиса, затова рискове са минимални.

Плюсове

Процедурата е много търсена, защото благодарение на нея дамите изглеждат с идеални вежди, контур на устните или очна линия още преди да станат сутрин.
Благодарение на процедурата се пести време всеки ден, защото може да се избере такъв вариант, че винаги да изглеждате като с лек грим.
Процедурата се използва и за заличаване на вродени или придобити дефекти. Идеална е при прекъсване в контура на веждите или на устните по рождение, изгаряне или удар.
Много подходяща е за жени, чиито устни с напредването на годините са загубили цвета, или за дами, които почти нямат вежди.
Прилага се дори при възстановяване на форма и цвят на ореолите на гърдите, избледнели или нарушени вследствие на кърмене, напредване на възрастта или при някои хирургични корекции.
Правят се опити и за приложение за заличаване на белези от изгаряне или операции, но за това са нужни повече процедури и наистина много добър специалист.
Ефектът е дълготраен – може да издържи от една дори до няколко години.

За минусите четете на Mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене