5 начина да се справим по-лесно, когато той ни зареже

Така би възкликнала най-добрата ви приятелка и всяко друго разумно същество от близкото ви обкръжение. И с право. Земята няма да спре да се върти от факта, че той вече не е вашето момче, и животът съвсем няма да се трогне от решението му да изнесе самобръсначката и четката за зъби от общата ви баня.

Животът продължава, но само на вас не ви се вярва. Защото боли, защото е обидно, защото е тихо и смразяващо самотно. Защото си е чист обир. На време, чувства, планове и хиляди компромиси, които сте направили във времето, за да сте заедно. Отишли са на вятъра и няма мъдра сила на света, която да ви убеди в противното. Не може да живеете без него. Дали!

Той не ви допълва
Щом природата го е дарила с крака, с които може да си тръгне, значи няма как да му е отредено да допълва. Нито вас, нито когото и да било преди или след вас. Смисълът на връзката между двама души е да гради общото, в което две плюс две е равно на пет, а не да запълва празноти в индивидуалното. То е изцяло ваша собственост и отговорност, мъж за тази работа не трябва.

Имате собствен живот
Не бъдете черногледи, наистина имате и винаги сте имали такъв. Приятели, съученици, състуденти, колеги, работа, родители. Те са само ваши и не сте ги споделяли с него дори докато сте живели заедно. Даже и да сте, не са си тръгнали и определено са на ваша страна.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене