9 мита за мъжката сексуалност

Жените имаме склонност да си въобразяваме, че всичко ни е ясно, щом стане дума за сексуалните предпочитания на мъжете. Факт е, че понякога сме на светлинни години от истината за това какво желае партньорът ни. Както е истина, че в главата ни често бълбукат разни архаични митове и легенди, отнасящи се до мъжката сексуалност.
От малки са ни промили мозъците с антични сексуални схващания, които твърде вероятно пречат на интимните ни преживявания, вместо да ги катализират в посока на оргазма.

Винаги са готови за секс

Господата никога не отказват секс, никога не са уморени и никога нямат главоболие. Харесва ни да си мислим така, но истината е, че мъжете не са роботи. Те също се притесняват, изпитват стрес и не им се иска по всяко време и навсякъде да се отдадат на разюздани страсти. След като нашите емоции често вземат превес над либидото ни, защо и техните чувства да не си правят каквото си поискат с креватния им ищах.

Никога не се преструват

Съжалявам, мацки, но това въобще не е вярно. Не само ние си позволяваме да се вием като млади лозници, убеждавайки любимия си, че току-що сме видели Венера от една ръка разстояние. Половинките ни също имат склонност да си фантазират оргазъм убедително, нищо че ние се преструваме четири пъти повече от тях в леглото. Оказва се, че само 47% от мъжете достигат до задоволителния край по време на секс, а 3 процента твърдят, че никога не свършват, докато изследват вагиналните дълбини.

Изпразването винаги означава оргазъм

Не съвсем!

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене