12 неща, за които не трябва да мълчим

В интимния живот, както и във всяка друга сфера на човешките отношения, може да възникне неразбиране между партньорите, което да породи обида. Жената се затваря в себе си, сърди се, мъжът негодува, резултатът е плачевен. А вместо да мълчим е по-добре да поговорим и да намерим конструктивно решение на проблема.

Не бива да се бърза

В леглото с любимия всяка жена иска да изпита най-великолепния оргазъм. Но често се случва така, че когато тя е на път да го преживее, нейният партньор вече го е достигнал. Той се усмихва доволен от себе си и от собственото си блаженство! А в това време партньорката му разстроена хапе устни, крие сълзите си - това не се случва за първи път. Как да му каже какво чувства - той е така щастлив...

А по-добре е...

Не мълчете, не трупайте напрежение, а обяснете на любимия, че досега той е получавал само 10% от сексуалното удоволствие, а много други получават почти 100%. И ако той не бърза толкова и ви отдели повече внимание, също може да достигне до това удоволствие като бонус за “усилието”. Той непременно ще се хване на тази въдица! А вашите думи са чиста истина. Възможна е и друга развръзка - вашият любим ще ви разбере и ще се научи да контролира “процеса”.

Нима вече спиш, скъпи

След секс с желания мъж на жената й е безкрайно приятно да се гушне в обятията му, да слуша неговите признания в любов. Тази фаза за партньорката е толкова важна, колкото и самият сексуален акт. Но любимият вече се е обърнал на другата страна и спи. Е как да не се усъмниш, че той те обича?

Кажете му...

Мъжете са устроени по-различно от нас и ако любимият заспи след секс, не означава, че не ви обича. За него това е “физиологично”. Поговорете откровено с него. Кажете му, че се води от своите инстинкти и не помисля, че вие може да чувствате иначе. Възможно е заради вас той да се пребори с тях!

Той го предпочита по-горещо

Всеки мъж мечтае да реализира своите сексуални фантазии. Но това, което според него е естествено и допустимо, може на жената да се стори преминаващо всякакви граници на нормалното. И тя му отказва, защото й се струва, че неговото ужасно предложение разрушава всякаква романтика в отношенията.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене