Великолепни алтернативи на червилото (+рецепта)

Червилото колкото и важен атрибут да е за една жена, толкова може да се окаже тежест в топлите дни. Усещали сте се понякога с натежали устни, нали? Или пък ви изглеждат по-пигментирани опод жаркото слънце. Предлагаме ви няколко успешни заместителя на червилото, с които да подчертавате своята прелест.

Сатенен молив

Ако искате да запълните устните си с цвят, който да трае дълго, но да не ги изсушава и създава усещане за изпръхналост, ви предлагаме да пробвате молив за устни, който съдържа пигментация, овлажнява устните и е с наистина мек графит. Това са тъй наречените сатенени моливи за устни, които може да намерите в почти всеки козметичен магазин.

Цветен балсам

На пазара се предлагат достатъчно балсами с прекрасен цветен блясък, които правят устните ви едновременно забележителни и меки. Подходящи са не само за летния, но и за зимния сезон, когато устните ни изпръхват от студа. По лавиците на козметичните магазини ще намерите и гланцове, които вършат почти същата работа, макар че те са по-услужливи в посока на това да отбелязват присъствието ви от далече.

Масло от канела

Това не е средностатичстическа алтернатива на червилото. Изглежда като гланц за устни, но в действителност е масло за устни с 99% съдържание на канела и Ресвератрол, които хидратират, поддържат устните блестящи и пухкави.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Събират 80 000 предмета в музей на Дейвид Бауи в Лондон
Царският внук Белтран - братът на княз Борис, навършва днес 24 години
Бела Хадид празнува 5 месеца трезвеност след борба с алкохолна зависимост
Вижте кои са 5-те правила в дома на Мадона (Снимка)
Наркотици може да отнемат US визата на принц Хари
"

Напишете дума/думи за търсене