На сутринта след секс с приятел

Алармата нежно, но настойчиво ми пробутва мега гениални ноти, измислени от Massive attack, напомняйки ми, че е започнал нов стремителен ден.
Креватът, който напоследък е свикнал да е домакин единствено на гъвкавата ми снага, тази сутрин е изпаднал в паника. Има още някой на негова територия и този някой е моето другарче от детство. От малки си споделяме камиончетата, тайните, джобните, а сега и натуралните сокове. Само веднъж досега ми е минавало през ума, че от нас ще излезе прекрасна двойка, ама доста бързо разкарах тази анатемична мисъл още в осми клас. Та това е Любчо от съседната къща. Оня, по когото въздишаха всичките ми съученички, а аз все го тиках в графата „баш приятел”.

Тотално събудена, не правя грешката да започна да анализирам как се стигна до това неговата прекалено космата ръка свойски да взима отливка от разкошния ми задник. Хич не ми пука на какво смърди сутрешният ми дъх – и неговият не мирише на семейство ментови бонбони.

Гола съм, ама за пръв път ми е все тая на коя страна са застанали циците ми и с колко сантиметра се е разширил ханшът ми от гозбите на пицарията отсреща.
Тъй като съм гостоприемна още от детските ясли, решавам набързо да забъркам едни яйца на очи и да направя турско кафе. Ей, така – за по-силен ефект.
Докато свещенодействам в кухнята, със скоростта на разбиващ се атом отхвърлям онази ужасна фраза, която се опитва да преобърне самоувереността ми:
„Аз не правя такива неща и това беше грешка”.

Е, как да не правя секс?!

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене