Преживяване Kérastase вече и за мъжете

За първи път в своята история лидерът в луксозната грижа за косата Kérastase представя линия, специално предназначена за мъжете. При създаването на линията за мъже Kérastase Homme, марката остава вярна на стремежа си да преобразява косата, за да предложи високия стандарт на Kerastase вече и във вариант, изцяло предназначен за мъжете.

По традиция продуктите Kérastase съчетават удоволствието от употребата с формули, решаващи конкретни проблеми в грижата за косата и скалпа. Серията на Kerastase за мъже е създадена изцяло в този дух. Тя отговаря на най-големия страх на мъжете, свързан с тяхната външност - загубата на коса, като при това им гарантира изключително преживяване в духа на Kérastase.

Удоволствието

Kérastase Homme са създадени, за да отговорят на всички желания на мъжете. Продуктите от серията имат типично мъжки аромати - едновременно силни и свежи. При употреба шамоаните от серията бързо образуват богата пяна, която се отмива мигновено и оставя след себе си коса, скърцаща от чистота.

Високи технологии

Kérastase Homme са създадени в отговор на един от най-големите страхове на мъжете, свързани с тяхната външност - загубата на капитала от коса.
Изследователските лаборатории на L'Oreal откриват връзка между наличието на определен ензим (5 -алфа редуктаза) в луковицата на косъма и загубата на капитала от коса. За да противодействат на този необратим процес, те разработват системата Таурин, която блокира натрупването на този ензим в корените на косата и забавя загубата.

Мъжете имат специфични навици, свързани с грижата за косата - над 80% имат къса коса, тяхната кожа, вкл. и на скалпа, е по-мазна от тази на жените, повече от половината мият косата си всеки ден. За 94 % шампоанът е козметичен продукт, който те използват ежедневно. Ето защо мъжете имат нужда от специфични продукти за косата и кожата на скалпа.

Kérastas Homme съчетава борбата с основната причина за косопада, с противодействие срещу вторичните проблеми - пърхот, омазняване и загубата на плътност. Затова продуктите са разработени в три линии, съдържащи два продукта - шампоан и спрей без отмиване. Всеки от продуктите от трите линии съдържат системата Таурин срещу косопад.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене