Кои са отличниците на България

Както всяка седмица и този път приятелите на hiclub.bg гласуваха във вече обичайната ни анкета. Въпросът беше "Кои са отличниците на България". Кой стои най-далече от скандалите? На кого пишете 6 за добро поведение?

Ето как гласувахте и как наредихте звездите за пример.

№1. Графа

Ако след над 20 години кариера на сцената все още не си се забъркал в поне един сериозен скандал, значи си най-спокойният, безконфликтен и непорочен човек на света. Родният небосклон изобилства от скандални звезди, но на пръсти се броят тези, които имат безукорен имидж. Графа успя да запази непорочността си твърде дълго - във връзките му няма публична размяна на обиди, с колеги не се кара и никога не са го укорявали в каквото и да било. Нямаше как да не оглави класацията на отличниците.

№2. Димитър Рачков

Симпатичният водещ на „Господари на ефира" успешно запази имиджа си от посегателства. Всички дружно му съчувствахме, когато приятелката му Христина безцеремонно го заряза, а Митко достойно отказа да каже лоша дума за нея. Мнозина подозират сегашната му половинка Мария Игнатова в кръшкане, но неговият лик остава все така неопетнен от слухове.

№3. Асен Блатечки

Мъже като Асен са на изчезване. Не стига, че е талантлив, не стига, че е приятен за окото, ами е верен на двете си Катерини - щерка и приятелка, и страни умело от скандалите, присъщи за географските ни шоубизнес среди. Актьорът е по-склонен да се занимава с хора от Марс, отколкото с фенка, която му предложила секс пред 500 човека, докато се вихрел от сцената като Хамлет. От 26 септември ще се завихри и в чупливия свят на „Стъклен дом".

№4. Сантра и Кристо

Енергичната сценична двойка от доста време напомня на българите, че има място и за по-оцветена откъм стил музика по нашите ширини. Кристо си гледа брейк движенията, Сантра извива ала тъмнокожи трели и хич не им пука дали някой ги спряга за гаджета в живота, или пък ги вкарва в някакъв измислен скандал. Двамата са неразделни от ранна детска възраст. Явно са обречени да са един до друг доживот и както Сантра обича да се шегува, ще трябва да продължава неистово да отбива целуваческите набези на Кристо.

№5. Нина Николина

Певицата рядко говори за личния си живот, но това в България не е причина да не се забъркаш в скандал. Винаги се намира кой да изкара неприятна информация за теб. И докато за дружките на Нина Николина се изговори какво ли не, тя така си и остана с неопетнен образ. Знаем само за две нейни връзки - и двете много дълги, а от втората има и момиченце Валентина.

№6. Маги Джанаварова

Последната победителка от „Мюзик айдъл" е все още млада, но както знаем, това не е от значение, ако си решил да създаваш скандален имидж. Момичето спечели без възражения от страна на другите участници, не се появиха и неприятни слухове за миналото или настоящето й. Всъщност май и кариерата й нещо позамря, а това не ражда скандали.

№7. Мария Илиева

Кой не знае Мария, кой не е чувал за Илиева? Дамата, която ще остане в историята на българската естрада с големия си глас и продуцентските си успехи, бяга от скандала като манекенка от калории. За дъщерята на известна българска диригентка се знае, че обича да прави музикални дуети, но не и житейски... или поне последните остават дълбоко скрити от аналите на софийските потайности.

№8. Нети

Дългокраката актриса се прочу, след като събра смелост публично да предложи брак на любимия си Дони. И досега около нея не могат да се засекат циркулиращи клюки с пикантен привкус. Може ли човек да очаква нещо друго от блондинка с подобен ангелски вид?

№9. Нели Петкова

Беквокалистката на Слави ревниво пази в тайна личния си живот. Което автоматично й гарантира нулево ниво на скандалност. Нели се нарежда сред отличниците и с участието си в кампания против цигарите, за която загрози с грим лицето си с цел сплашване на младежите пушачи.

№10. Деси Добрева

За разлика от бившата си колежка от „Шоуто на Слави" Алекс Раева, свързвана от злите езици с отбор известни мъже, Деси се радва на кристален имидж: здраво семейство и професионални успехи. Говори се дори, че Дългия още не може да прежали напускането на любимата си певица, с която усещал силна емоционална връзка.

Тази седмица гласувате за най-големите прилики между българска и чужда знаменитост. Можете да го направите чрез анкетата на началната ни страница.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене