Eдин свят без граници

Представи си един напълно нов свят само за теб. Аромат, който те понася към твоите мечти. Една празна страница, която очаква да напишеш своята история, Imagine от ESPRIT.

Представи си всички различни възможности. Освободи съзнанието си, пусни на воля въображението си и се остави на вълната, която ще те отведе в един свят изпълнен със спокойствие и тишина, където абсолютно всичко е възможно. Това е само началото...

Представи си шише и опаковка, които наистина пресъздават вълни. Илюзия, която събужда въображението ти. Очаквай неочакваното!

На пръв поглед, шишето изгелжда като чист квадрат от стъкло. Но погледни отново: вълните на дъното всъщност са вдлъбнатини, които пораждат илюзия за течност. За да бъде още по-оргинално - нарязаната част от основата на шишето е свързана със стъклото с една много тясна метална ивица.
Кутията на Imagine е в синхрон с темата за вълните с един елегантен и модерен метален ефект. "За нея" е в нежно прасковено, а „За него" в елегантно черно.

Аромат, който събужда въображението и сетивата. Imagine за нея. Блясъкът на сладка мандарина и свеж розов пипер води към цветното сърце на виолетки смесени с „ Живата Емоция" на Османтус и бяла нектарина за уникален, съвършен и изтънчен аромат. Бърбън с вкус на ванилия и миризмата на мускус подсилват усещането на една неустоима, чувствена енергия. Представи си един ориенталски дървесно-цветен аромат, който засилва твоята женственост.

Imagine за него. От прилива на аромат на горчив портокал и лимон и примес на зърна кафе се получава аромат на едно освежаващо начало. Трептящият аромат от свежи ботанически цветя, включително здравец и виолетки, прибавя дълбочина и великолепие, върху основатa от дървесни нотки на ветивер. Представете си едно съвременно обявяване на вашата мъжественост.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ива Софиянска и Антон Божков празнуват 10 години брак
Мария Бакалова празнува 27-мия си рожден ден
След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния
Кейт Хъдсън публикува снимки по бикини (Снимки)
Истината за двойнствения живот на Филип Трифонов

Напишете дума/думи за търсене