За левскари далтонисти

Кадрите са предоставени от seir.bg . Коя снимка е ной-готина? Гласувай в темата на Нед във форума на hiclub.bg

№1: Още можe чичка !!! Хвърли ощи три чувала на преднио капак ! Тъй шъ постигниш баланс - приедницата шъ клекни и циелата ос на колата шъ стани водоравна ! То туй си е руска машина - здрава и корава !

№2: Това всъшност не е работник който виси от 50 метров кран... това е Спайдърмен ! Той е решил да потренира малко катерене преди стартирането на снимките за "Епизод 4". Едно нещо обаче не мога да разбера - защо по дяволите не носи задължителната за такива случай каска ?!? Няма ли държавни органи които да го санкционират за това ?!? Как може такава срамота !?!

№3: Винаги съм се радвал на стоките "ментета". Най-забавната черта на всяка стока менте е името и. На тази снимка виждате изящни маратонки марка "Одибос". Сметам че името им подхожда защото две седмици след като някой си купи подобни "качествени" маратонки започва да "оди бос" ! Ако схващате какво искам да кажа...

№4: Това драги четатели е мартеничка-гривна за фенове далтонисти. За всички е ясно че официалният цвят на спортен клуб "Левски" е синият. Тук обаче виждаме че това съвсем не е така... Чудя се дали е гавра или грешка допусната по невнимание... или може би от немърливост. Все пак ако сте запалянко - далтонист цветът така или иначе няма да има никакво значение а само надписа !

№5: Залагам 5 лв. че шофьорът на тази прилежно паркирана кола е жена !Моето скромно предположение се базира върху 12 годишният ми опит като шофьор и на наблюденията които съм имал през това време. Почти винаги когато по пътищата се случва нещо странно, безмислено и нелогично е замесена жена !!!

Виж всички коментари на Нед в новия брой на "Хай клуб" - в четвъртък на пазара. Списание с постери. Само за 1 лв.! Няма друго такова списание!
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене