“Спортинг” срина "Левски"

След два месеца мечти "Левски" рухна в реалността - 0:5 срещу "Спортинг" в Лисабон във втория мач от Лига Европа. След победата срещу "Гент" с 3:2 на старта "сините" запазват шансове, но не и ако продължат с подобна игра, съобщават от trud.bg.

За португалския гранд мачът мина със залог "или - или", след като отборът закъса на осмо място в първенството. Логично "лъвовете" не показаха капка милост, но някак прекалено лесно приземиха мечтаещите, но беззъби и объркани левскари. И изпъкна очебийна разлика в класите, като този път родният лидер си спести познатите напоследък воля и динамика.

А "Левски" започна смело. Играта дълго течеше равностойно, дори при 1:0. Христо Йовов даже си позволи очарователната наглост два пъти последователно да опита да вкара директно от ъглов удар. Но все пак в атака "Левски" не бе "син динамит". В свой стил Гара Дембеле няколко пъти се спъна в топката в ключови ситуации, а сега не успя да компенсира с гол, два или три. Затова и "Левски" си остана на нулата...

В 30-ата минута "сините" извършиха любимата си глупост - неразбория при центриране и Даниел Карисо вкара. В 43-ата нашите я повториха и Манише удвои. А в 53-ата българите потретиха глупостта за 3:0 - гол на Диого Саломао.

Всъщност след почивката левскарите наведоха глави и се видя, че не са дорасли до "приказки" на чужд терен срещу сериозен отбор. Елдер Пощига (61) и Матиас Фернандес (79) оформиха погрома, колкото да подпечатат оценката "двойка" за отбраната и вратаря Георги Петков.

"Трябва още много работа", често казва Георги Иванов - Гонзо. Видя се и снощи.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене