Енрике казал: “Стой тук и не мърдай”

Едно момиче получи мечтаната целувка на живота си. На концерта си Енрике Иглесиас я издърпа от публиката. После я прегърна, изпя й най-романтичната си песен Hero и страстно я целуна под бесните викове на 60-хилядната тълпа.

"Видях момичето от клипа! Наистина беше тя!", казва по телефона момче, което минава по центъра на София. Въпросната щастливка е 27-годишната Ралица. "Мтел" пък заявиха, че ще я поканят за лице на своя инициатива.

"Знаех, че този момент ще дойде. На всеки концерт той сбъдва мечтата на някое момиче. Когато започна да се вглежда в публиката, ме погледна, но после обърна глава на другата страна.

Моя приятелка крещеше: "Избери Рали!"

Тогава той се извърна, посочи ме, охраната ме сграбчи и не знам как се озовах на сцената", разказва с разтреперан глас Ралица.

След песента тя стои вцепенена, а Енрике й казва: "Стой тук и не мърдай." Когато от охраната понечили да я свалят в тълпата, мениджърът на Иглесиас ги спрял с думите: "Тя ни трябва."

Така момичето, на което всички завиждат, се озовало зад кулисите. Изчакало половин час, взело автограф, но от шумотевицата и вълнението така и не успяло да си поговори с най-големия си идол.

Манията на Ралица по латинопевеца продължава вече 15-а година. Ралица чува за първи път песен на Иглесиас, когато е в 7-и клас. Тогава толкова се вдъхновила, че дори написала стихотворение за него. Оттогава насам си купува всичките му албуми, а жилището й е обсипано с плакати на красавеца.

"Наскоро си сменихме стаите с майка ми и сега в нейната са всичките постери", смее се тя.

Щастливката научава за концерта, докато почива на плажа с майка си в Слънчев бряг. Сама решава да не влиза в интернет, да не чете новини, за да не се натоварва по време на отпуската. Една сутрин получава есемес от приятелка: "Енрике идва за безплатен концерт в България." Първоначално си мисли, че е поредната шега, но когато научава истината започва да скача от радост. "Я, влез да се поохладиш малко във водата", успокоила я майка й.

Планът й бил да чака пред входа още в 10 ч, но съжалила приятелката си, която идвала от провинцията законцерта на "М-Тел". В деня на шоуто си купили по сандвич и зачакали на дъжда пред главния вход в 12 ч - 9 часа преди Енрике да се появи на сцената.

Цялата история на Ралица може да прочетеш на www.24chasa.bg
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене