Израелски уред-чудо топи бирени коремчета

Тенденцията все повече мъже да се подлагат на разкрасяващи процедури набира популярност и у нас. Това показват наблюденията над мачовците от специалистите по апарат за отслабване, основан на естествените процеси в организма.

Машината, създадена през 2004 г. от израелския учен Илан Феферберг предизвика фурор в 53 страни, между които САЩ, Бразилия, Австралия, Русия и Франция. Отскоро апаратът Bella Сontour („Белаконтур") дойде и у нас.

„Интересът от мачовците с паласки и бирено коремче е все по-голям", твърдят експертите, които извършват манипулациите с апарата."Бирените коремчета при мъжете изчезват по-бързо отколкото целулита при жените. При първите обиколката може да намалее с от 5 до 9 см. само за 5 часа (процедури), докато при вторите понякога са необходими и 10-на процедури."

Bella Сontour топи ненужните мазнини в клетките по естествен път и напълно безопасно. Уредът прави точна диагностика и изчислява в реално време мястото, плътността и дебелината на целулита и мастната тъкан и реагира според конкретните нужди на всеки.

„Една процедура трае около 40 минути", споделят опитали. „Освен че намалява обиколките с няколко сантиметра, тя разбива целулита, оформя мускулите и стяга кожата. Най-важното е, че е абсолютно безвредна и безболезнена. Вместо изтощителни тренировки във фитнеса, човек просто си лежи, масажират го с ултразвук и резултатът е налице. И то още след първите процедури."


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво представляват хората, наречени синкис?
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен

Напишете дума/думи за търсене