Берен Саат се готви да се върне на телевизионния екран

Популярната турска актриса Берен Саат се готви да се се върне на телевизионния екран след продължително отсъствие.

Берен Саат безрезервно се оценява като най-добрата сред турските звезди от телевизионните сериали. Сериалите с нейно участие " Забраненият плод" и "Пепел от рози" се считат за едни най-добрите и остават ненадминати по зрителския рейтинг до момента, предава БТА.

Последната лента, в която се снима Берен Саат, е "Великолепният век-Кьосем", където доказа, че е много добра и когато се превълъщава в исторически персонаж.

Берен преди три години се омъжи за попзвездата Кенан Догулу и остана далеч от телевизиите, оттогава не е участваал в нито една продукция.

В социалните медии многобройните фенове на Берен Саат непрекъснато я призовават да се върне на екрана.

Но явно е, че акрисата се отнася доста критично към заявките, въпреки че се твърди, че е получила много такива. Което не е случайно, в последно време в производството на тв сериали се забелязва определен застой в сравнeние с "бума" от преди време. Изразява се в липсата на интересни сценарии, тв сериали са с приличащи си един на друг сюжети, няма динамика, разнообразие. Някои сюжети са прекалено мрачни, други твърде елементарни. Често тв продукции, започнали с голям рекламен шум, правят финал на 3 или 4 епизод поради нисък рейтинг.

През изминалия сезон например на пръсти се брояха сериалите, които бяха с висок рейтинг - "Ти си моята родина" с Халит Ергенч и Бергюзар Корел в главните роли, "Черна обич" с Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит, "Пойраз Карайел", "Истанбулска булка".

Говореше се, че след финала на "Пойраз Карайел" главният изпълнител Илкер Калели ще снима с Берен Саат сериала "Влак". Но Калели се отказа от проекта и той пропанда.

Новият проект за тв сериал,в който ще бъде ангажирана Берен Саат, се нарича "Казино", по сценарий на Дерен и Пънар Булут.

По информация на продуцентската компания 03 Медия, която ще бъде изпълнител на сериала, се водят преговори с Берен Саат, която обаче още не е дала окончателен отговор.

Сериалът пресъздава събития от 60-те години на миналия век. Предвижда се излъчването му да започне тази есен.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене