Колекция боядисване EVEOlution

В края на първото десетилетилетие на новото хилядолетие артистичният екип на L'Oreal Professionnel ни кани да се отърсим от носталгията и страха и със смелост и оптимизъм да изследваме непознатите измерения на бъдещето.

Колекцията EVEOlution за сезон есен-зима 2010-2011 предлага футуристична визия за женската красота, едновременно наивна и визионерска. Внушението е за отчетливи остри като бръснач линии, твърди и хладни повърхности, които защитават уязвимата същност на жената и я обгръщат като с броня.

Това пътуване във въображаемото бъдеще в търсене на еволюцията на Ева ни кара да си припомним и за непреходното в женската природа, олицетворено от богините на древността. Три от тях дават имената си на футуристичните визии за новата ЕВА. Колекцията по традиция е разработена в три основни визии - за светла, средна и тъмна коса. При светлите коси са миксирани топли и студни тонове. Кестенявите коси преливат в безкрайно много нюанси с проблясващи медни отенъци. Тъмно кафявите тонове комбинират естествената дълбочина на цвета с проблясвщи огнени нюанси.

Светла основа: Химера - богинята на светлината - тя обича да комбинира противоположностите. В случая това са топлите и студените нюанси на русото. Нейната прическа, напомняща формата на шлифован диамант, разкрива три различни нюанса на русото. С остротата на линиите тази прическа контрастира с мекотата на футуристичното облекло на модела, подобно на защитен пашкул. Основният цвят тук е студен много светло рус. В него са вплетени по-топли нюанси, съответно с един и два тона по-тъмни. Нюансите са разположени в геометрични сектори в предната част на главата.

Средна основа: Венера - току що родена от водата, носи своята много дълга коса на вълни, озарена от медни и коралови нюанси. Оригиналност във визията й внася заобленият бритон в два цвята, а изсветлените до невидимост вежди засилват внушението за току що излязло от водата създание. Основният цвят в тази визия е светло кестеняв със златист оттенък, а цветните акценти са с един и с два тона по-светли съответно в меден и коралов оттенък. Разположени са под формата на триъгълни сектори в предната част на главата и над ушите.

Тъмна основа: Астрея - нейната прическа е с пирамидална форма, а самата тя напомня на Сфинкс с поглед, вперен смело напред. Прическата е каре с вдигната и пригладена предна част. Две тъмни линии от двете страни на лицето подчертават контраста между къдриците и гладката предна част на прическата. Дръзкото разположение на цветовете дава усещане за поглед в бъдещето изцяло в духа на тенденцията. Основният цвят тук е кестеняв, а цветните акценти са в много тъмно кафяво, разположени над очите в дълбки триъгъници.

EVEOLUTION с ИНОА

Колекцията EVE Olution е революционна в много отношения. Тя е не само провокативна и изненадваща. Това е първата колекция, в която боядисването е изпълнено с нюансите на ИНОА - боята на бъдещето от L'Oreal Professionnel. Нейната революционна формула позволява трайно боядисване без амоняк и без мирис.

С ИНОА жените имат шанс да избягат от неудобствата на класическото трайно боядисване, като същевременно се радват на невероятения резултат - предвидими и блестящи нюанси. И наистина, няма по-подходящ инструмент от ИНОА - един продукт от бъдещето, за да бъде изобразена една футуристична визия за женската красота.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене