Новият iPhone 8 идва в Технополис

На 28-ми срещу 29-ти септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет Технополис в столичния Сердика център ще отвори врати специално за премиерата на новите модели на Apple, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. За поредна година България е част от основната вълна за премиерата на новото поколение iPhone на пазара и българските почитатели на маркaта ще имат възможността да са сред първите, които ще видят, тестват и купят дългоочакваните смартфони.

Технополис е избран от Apple за партньор в лансирането на новия модел iPhone в България и ще покаже на клиентите си iPhone 8 и iPhone 8 Plus още в първите минути на премиерата. На 29-ти септември сутринта новите модели на Apple ще могат да бъдат закупени и в останалите хипермаркети на веригата, както и от нейния онлайн магазин.

iPhone 8 и iPhone 8 Plus са с изцяло стъклен дизайн, изработен от изключително издръжливо стъкло и с рамка от алуминий, какъвто се ползва в авиоиндустрията. Зареждат се безжично и са устойчиви на вода и прах с рейтинг IP67. Разполагат съответно с 4,7-инчов и 5,5-инчов Retina HD дисплей с True Tone и с 12 MP камери с нов сензор и усъвършенстван процесор за обработка на изображения. Новото поколение iPhone се захранва от A11 Bionic – най-мощният и умен смартфон чип в историята. С iPhone 8 и iPhone 8 Plus интелигентността изглежда по-добре отвсякога, а потребителското изживяване достига нови измерения.

Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене