adidas Originals колекция есен / зима 2010

В сезон есен/зима 2010 г., аdidas Originals представя още една вълнуваща колекция, насочена изцяло към стрийт модата. В допълнение към гамата от любима и вечна класика, може да откриете разнообразие от свежи продуктови идеи и прогресиращи съвременни стилове създаващи множеството аспекти на култовия етикет за спортни облекла на улицата. Проектирана за хора, които разбират от мода и за по-зрелите потребителите синята колекция A.039 на аdidas Originals се завръща с импулсивно облекло за мъже и жени.

Представянето на нови версии спортни обувки на любимите модели на марката подчертават акцента на следващия сезон на аdidas Originals и имат за цел създаване на силни усещания сред любителската общност. Емблематичните стилове в обувките са повторно моделирани, създавайки уникалния облик на любимите продукти от класическите adidas модели. Известните силуети като SUPERSTAR, SAMBA, FORUM или STAN SMITH са повторно интерпретирани чрез добавяне на свежест и блясък към съвременните им версии. Обратно, класическият облик остава непроменлива част в цялостната колекция като с това демонстрира значението на логото с трилистника в миналото и в днешни дни.

В допълнение марката въвежда и лайфстайл технологични обувки под названието SOFTWEAR, в които са използвани технически тъкани и ултра-леки материали, които добавят ново ниво на комфорт и футуристичен елемент в дизайна. Тази концепция се характеризира с дълбочина на цветовете в различните модели за мъже и жени. Акцент за мъжете е BASKETBALL MID SOFTWEAR, който е вдъхновен от миналото, но предназначен за бъдещето. За жените се предлагат различни силуети, като SOFT JUMP или SOFT RUNNER SOFT, вдъхновени от бягането и баскетбола през 80-те и 90-те години, всички носещи женствен и елегантен стил, но и техническо докосване.

Най-новото попълнение на аdidas Originals - синята колекция A.039 - продължава в колекция есен-зима 2010 г. с удължена оферта. Тя представя съвременно облекло и стилове обувки за изцяло модерен стрийт облик. Вдъхновяващата тема този сезон отразява семейните събирания и характерното време за почивка с въвеждането на нестандартни и леко ексцентрични графики до чисти изискани модели и умело брандиране. Колекцията стартира през юли и през октомври, с фокус върху зимното облекло.

От спорта към улицата, от женствеността към елегантната небрежност, колекцията adidas Originals Woman обединява различни съвременни модели с автентичен, оригинален стил. Тази широка гама дава възможност на жените да изразяват оригиналността си по свой уникален, индивидуален начин. Елегантна и същевременно игрива, селектираната женска линия, наречена RELEASE предоставя възможности за персонализация и редизайн, използвайки връзките за обувки като стилизиращ елемент, както за бувките, така и за облеклото. RELEACE пренася добре познатите класически модели като SUPERGIRL TRACKTOP и неочакваните тенденции в обувките като RELEASE MID и RELEASE BOOT - и двата изненадващо оборудвани с връзки и дупчици, променящи облика. Като съществена част от цялата колекция Originals женските облекла и обувки предлагат разнообразни стилове за всякаква употреба и настроения, предназначени за всяка жена.

Феноменалното сътрудничество с Лукасфилм ООД продължава и е синтез между култовата марка adidas и STAR WARS TM, който продължава да се развива към следващо ниво. Колекцията отново представя избрани герои от филмовия сериал като ги поставя върху класическите adidas обувки и стилове облекло. Очаквайте да видите Хан Соло като вдъхновение на оцветената в цвят индиго SL 72 или класическите зимни маратонки от 80-те JOGGING HI CHEWBACCA, създадени в чест на нежния космат гигант, в които се смесват велур и кожа, за да придобият 100% от външния вид на Чубака. Черешката на всичко това, adidas Originals и STAR WARSTM въвеждат спортното наследство в далечната галактика, като представят колекция "Доброто срещу злото", стари спортни екипи, класически фланелки и горнища със силуетите на известни спортни отбори от футбола, тениса и баскетбола. Ще видите Вейдър да играе за "Empire Athletics Team" или стара тенис поло тениска от "Deathstar Tennis School".


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво представляват хората, наречени синкис?
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен

Напишете дума/думи за търсене