Станете част от атмосферата на Ню Йорк

Има основателна причина Ню Йорк да се счита за града на мечтите - Голямата Ябълка е домът на най-сексапилните жени в света, най - готините места и най-горещите партита.

Вдъхновен от напрегнатия начин на живот в града на градовете, емблематичната марка Playboy представя новия модерен и съблазнителен аромат за мъже: New York Playboy, в който е уловена енергията на града определящ тенденциите.

Модерен, мъжествен аромат

Модерният, дървесен, мъжествен аромат на New York Playboy обхваща космополитния стил и динамичната енергия на живота в Манхатън. С едно пръсване съставките на сливащи се алдехиди и тръпчив лимон се смесват с наподобяващия мирис на грамофонна плоча, който напомня на емблематичния аромат, който излъчват сградите, улиците и тротоарите на Ню Йорк.

В чест на Голямата Ябълка, основата на аромата е направена от свежа зелена ябълка, а за допълнителна топлина и дълбочина е подправена с леки, едва доловими пикантни нотки от смола и черен пипер. И накрая, остава един чувствен, дървесен мирис от съблазнителен ветивер, сладък боб и ванилия, които допринасят за цялостното изживяване на една нестандартна изтънченост.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене