Любовният живот на футболиста Благой Георгиев

Футболистът Благой Георгиев близо година се ползва с особеното внимание на журналистите. И причината този път не са невероятните му умения на терена, а по-скоро скандалните поврати в личния му живот.

И преди се говореше за неговите многобройни нежни завоевания, но този път Благо успя да възмути и най-свободомислещите. Когато приятелката му Христина, бивша гимнастичка, очакваше да роди първото им дете, халфът на руския "Терек" прескочи в леглото на друга хубавица. Певицата Лияна го прелъстила "случайно", но забежката на плейбоя не остана скрита.

Сигурно нямаше и да се разбере за този флирт, ако самата певица не се беше погрижила за това. Според запознати тя спретнала компромата и влюбените гълъбчета бяха щракнати (уж случайно) да се гушкат в механа в Банско. Логично тръгнаха всякакви слухове и догадки.

Бременната Христина, изглежда, им даде ухо. Тя се изнесе от общото им жилище в Горна баня и дори демонстративно върна скъпата кола, която неверният съпруг й бе подарил. Това стана навръх Коледа. Силно вярващият Благой, вместо да се отдаде на религиозно ликуване от рождеството на Спасителя в уюта на семейния дом, се оказа във вихъра на семеен скандал. Ябълката на раздора, разбира се, била коварната Лияна.

Христина и Благой посрещнаха 2010-а разделени, но 2011-а вероятно отново ще посрещнат заедно. Очаква се двамата скоро отново да заживеят заедно.

Според близки до футболиста той посрещнал 2010 г. в прегръдките на Лияна в нечия луксозна вила до Велинград. Много ругатни се изсипаха и срещу певицата, която стана повече известна с похожденията си, отколкото с хитове. Като същинска Месалина, тя извади дивиденти от падението си и направи едно от най-запомнящите се свои парчета - "Вещица".

Cлавата на Благой като плейбой на републиката го съпътства отдавна. Бившият му съотборник в "Славия" вратарят Славчо Тошев разказва, че след раздялата с първото си гадже Цветелина Благой набързо минал през повечето популярни и красиви жени в София. По телефона непрекъснато го търсели манекенки, плеймейтки, както и жени на мутри - всяка с най-разнообразни и интригуващи предложения. Една от поканите към Благой гласяла: "Чакам те в стая 312 в хотел "Кемпински". Ще съм само по силиконови чорапи."

Говори се, че много близки са му били Анелия, Десислава, Камелия, Преслава, Златка Райкова, дори и Венета Райкова. Зевзеците казват, че с Лияна е направил "голям шлем". Имаше слухове и за връзка с певицата Емануела. Той обаче ги опроверга, като обясни, че човек само да погледне Емануела и тя веднага разтръбява, че са любовници.

Още за любовния живот на Благой Георгиев прочети на www.24chasa.bg


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене