Джесика Симпсън била на косъм да захвърли всичко

"Много пъти исках да се предам и да се откажа от всичко", споделя Джесика Симпсън в интервю пред USA Today, засягайки темите за любовта, самочувствието и безкрайните критики от страна на медиите в Америка, свързани с нейното тегло.

"Имах доста трудни моменти преди две години. Всеки ти дава акъл, че трябва да изглеждаш перфектно. Моите снимки бяха във всеки един таблоид със злобни коментари под тях", откровеничи кънтри певицата по повод кадрите на позакръглената й фигура, облечена в по-теснички дънки. "Имам чувството, че хората непрекъснато любопитстват колко точно тежа или как изглеждам, какво съм обула, какво съм облякла. Няма начин да не ти пука, когато другите говорят гадни неща за теб. Добре, че имам верни приятели и чудесно семейство, за да преодолявам слуховете за мен по-лесно."

През 2006 година Джесика се разведе с Ник Лаше, който беше хванат от блондинката в изневяра. Цели четири години Барби певицата се мяташе от мъж на мъж в търсене на Правилния. Редицата започна с рокаджията Джон Майер. Тогава медиите определиха тяхната връзка като „сексуален напалм", след което Симпсън се приземи при футболягата Тони Ромо, който без никакъв свян я заряза малко преди 29-ия й рожден ден, за да намери най-накаря утеха в прегръдките на бившия професионален спортист Ерик Джонсън. "Той определено ме прави щастлива. Ерик донесе в живота ми много светлина и с него се чувствам много комфортно в кожата си. Хубаво е да бъдеш с някого, който те харесва такъв какъвто си."

В момента актрисата се е фокусирала върху това да е добра леля и кръстница на хлапето на сестра си Ашли Симпсън, но не отрича, че идеята за повторен брак не й е чужда. "Аз съм от Юга, затова аз по рождение мечтая да съм омъжена през целия си живот, да имам деца, надявам се това да ми се случи в бъдеще".

Е, както е казал народът - който търси, намира!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене