Холивудските звезди луднаха по колежанския стил

Холивудските звезди създадоха нова мания в облеклото. Едни от първите, които повлякоха крак в посока училищен стил бяха Джъстин Тимбърлейк и Тейлър Суифт. Но и други известни хора напоследък предпочитат да се появяват с дрехи, които иначе са по-подходящи за колежа.

Тейлър Суифт например тази есен предпочита да излиза, облечена в късо палтенце и баретка. Подобна връхна дреха предпочита и Дженифър Гарднър. Кери Ъндърууд отива още по-далеч - тя се появява на сцената в черна пола, бяла риза, вратовръзка и сако. По подобен начин изглежда и Джъстин Тимбърлейк - окончателен завършек на визията му от риза, джинси и сако са диоптричните очила.

Риалити звездата Кортни Кардашиян също предпочита бяла риза и й връзва черна панделка. Блейк Лавли подхожда по-артистично към колежанския стил - нейният шик ансамбъл включва карирана риза, къси панталонки в друг вид каре и раирано сако. И на това отгоре си връзва и цикламена вратовръзка. В сако с шотландска шарка се появи и Хелена Бонъм Картър - тя си пада и по очилата с рогова рамка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене