Световна R&B звезда открива новия парти сезон в Bedroom Premium Club

Новият парти сезон в столицата ще бъде открит гръмко и бляскаво. Това ще се случи на 10 януари (сряда) в Bedroom Premium Club, където ексклузивен лайв ще изнесе хитовата американска R&B звезда – Cody Wise.

Тийн сензацията е за първи път в България и именно той е избран да сложи началото за 2018 на най-мащабните черни партита у нас – Blackroom. Дуетът му It’s My Birthday с легендарния рапър will.i.am от Black Eyed Peas го превърна в звезда за една нощ, а песента вече е гледана близо 88 милиона пъти в Youtube. И до днес рекордните позиции на дуета в английските и австралийските класации са неоспорими.

Едва на 22 години Cody Wise вече е световна знаменитост и чест гост-изпълнител в множество музикални риалити формати по света. Кариерата му започва на Бродуей, където е избран за главната роля в хитовия мюзикъл “Цар Лъв”. Следват редица фестивали и концерти, където той заедно с още четири момчета се превъплъщават в младите Jackson 5. Именно така е забелязан от рапъра will.i.am, който се превръща в негов учител и ментор.

Гостуването на актуалната R&B знаменитост в столичния клуб е заявка за изключителна музикална програма през 2018 и поредица от легендарни партита, които са запазената марка на Bedroom Premium Club.

Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене