8 типа хора, които изневеряват най-много

снимка: Pixabay

Никой на тоя свят не иска да излиза с потенциален кръшкач, но от време на време любовта наистина е сляпа и подминаваме знаците, които ни блъскат в челото, а след време и в сърцето. Има няколко типажа хора, които колкото и да ви обичат, все са готови да хукнат към нови любовни трепети я със съседа, я с колега.

Програмистите

Макар и да има част в тая прослойка, която не е особено загрижена за собствената си хигиена, то изключенията от правилото обръщат след себе си погледите. Не се заблуждавайте по техния хистърски вид, модерните очила, лъскавите бради и това, че за нула време могат да оправят прецаканите ви телефон и лаптоп. Според последни проучвания в областта на изневярата те намират място в челната десетка.

Шопинг маниаците

Едни от най-дейните прелюбодейци са пристрастените към шопинга. 27 процента от тях имат тайна кредитна или дебитна карта и с нея финансират покупките, с които се фукат пред любовниците си. Най-предпочитаната марка след тях е Banana Republic.

Учителките

Професията, която най-много подкокоросва към прелюбодейство, е учителството. И по-точно онази част, населена от тайфуни с нежни имена. Макар учителките да преподават знания, явно все още има какво да учат по предмета любов.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене