Как реагира всяка зодия при изневяра

Отново започваме с уговорката, че в астрологията всичко е строго индивидуално и зависи от цялостната астрологична карта на всеки от нас. Предлагаме ви само най-общи белези на реакциите на отделните зодии, които са научили, че партньорът им е изневерил.

ОВЕН

Твърде са горди, за да се тръшнат пред вас. Дори е възможно да проявят чувство за хумор и да ви накарат да се почувствате толкова жалки, че да искате да потънете вдън земя. Привидно може да ви простят грешката, но вътрешно в себе си ще ви се сърдят дълго време и като нищо ще ви го върнат. Ако искате да ги омилостивите, трябва да положите доста усилия - романтични пътувания, комплименти, изненади, нежност и много секс.

ТЕЛЕЦ

Това е може би най-неревнивият знак в зодиака. За тях усилието да се разсърдят или да отмъщават не си струва особено. Ще опитат да разберат защо се е стигнало до това и дори е възможно да хвърлят вината върху себе си. Не че ще се самосъжаляват дълго, но би било благородно от ваша страна да се извините и да не се заблуждавате по външните сигнали, че вашият Телец не страда. Разумният разговор е най-доброто решение. 

Прочетете за останалите зодии ТУК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене