Какво означава първата буква от името

снимка: Pixabay

Учените твърдят, че името, което избират родителите за децата си, носи вибрацията на цялостното им съществуване. Освен това вярват, че първата буква от името казва много за характера на човека.

A

Вие сте практични, но съвсем не и романтични. Нетърпеливите, привлекателни, възпитани, широко скроени и твърде сериозни. Винаги постигате поставените си цели. За вас е важно чувствата ви да са споделени. Знаете със сигурност как да си избирате любим.

Б

Вие сте романтични. Обичате да си разменяте подаръци с любимия, намирате това за доказателство за истинската любов. Знаете как да обичате, да действате и да говорите. Много сте търпеливи и това ви помага да достигате целите си. Може да контролирате емоциите и усещанията си, както и любовта си към приключенията.

В

Вие сте много социални. Влюбвате се в приятелите и в колегите си. Твърде сте чувствителни. Имате нужда вашият любим не просто да ви обича, а да ви обожава. Вие сте търпеливи и може да постигнете това, което искате, контролирайки чувствата си много добре.

Г

Бързи сте като светкавици. Грижа ви е за другите и обичате да решавате проблемите им. Мили, искрени и много чувствителни сте в романтичната сфера. Понякога любовта ви преминава в ревност и прекалено обгрижване. Темпераментни сте и не сте особено лесни да комуникация, но пък сте умни и понякога приятни. Ако сте решили, че ще обичате точно този човек, той лесно няма да се отърве от вас.

Д

Вашият партньор трябва да е добър слушател. Често той е от приятелския ви кръг или работите заедно. От време на време създавате нарочно напрежение във връзката си, за за поддържате огънчето. Предизвикателствата са важни за вас. Много сте лоялни към близките си и обичате книгите.

Целия текст четете ТУК

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене