7 признака, че бракът не върви според бракоразводните адвокати

Разбира се, има ясни индикатори кога един брак не върви, като изневерите или непреодолими различия – но има и други, по-малко забележими проблеми, които могат да спънат брака по пътя му. Бракоразводните адвокати са виждали и чували всичко и доста често виждат общи неща в отношенията на клиентите им. Това са най-често срещаните признаци, че бракът ви няма да провърви според специалистите.

1. Парична измама

Всички дългове, сметките и инвестициите трябва да бъдат сключвани преди брака, но не винаги става така. Когато единият от съпрузите не споделя пълно финансово разкритие, възникват проблеми. Често пъти, когато едната страна открие, че другата страна е пред банкрут преди или по време на брака, едната страна спира да има доверие на другата. Също толкова тревожно е и когато единия от съпрузите не е напълно искрен за бонусите, които получава от работата.

2. Мълчаливият подход

Всички хора общуват по различен начин, но как един човек реагира в дадена ситуация, която го натъжава, ядосва или като цяло го кара да се чувства неудобно, е важно. Да осъждате партньора ви с мълчание, сигнализира за слаба комуникация във връзката. Това по същество е целувката на смъртта за връзките, защото води до чувство на негодувание. Справянето с проблемите, които възникват бетонира пътя към консенсуса.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дъщерята на президента Румен Радев с първа главна роля
Имат ли отново проблеми помежду си Дженифър Лопес и Бен Афлек?
Превръщат родната къща на Хитлер в полицейски участък
Павел Койчев запълни "Райко Алексиев" с 30 фигури, бурни аплодисменти и много почитатели
Синът на Шумахер си тръгва от Формула 1

Напишете дума/думи за търсене