HiClub.bg на една година!

Преди една година с голямо вълнение стартирахме сайта на едно от най-добре познатите списания в България - 15-годишния „Хай клуб". Малкият hiclub.bg проходи бавно, но не му беше трудно, защото всички вие бяхте там от първия ден и го правехме заедно.

За една година сайтът набра над 12 000 потребители от цялата страна и ние се надяваме всички те да се чувстват уютно в него. Като у дома си.

Стремим се ежедневно да има от всичко - клюки, културни новини, съвети за здраве, и красота, нови дрехи и продукти, най-трогателните ваши лични истории, забавни неща, хороскопи, тестове, видеоклипове, огромно количество игри и награди всяка седмица и какво ли още не. И ще продължим да разширяваме хоризонтите. Защото заедно с вас сме пораснали достатъчно и сме набрали достатъчно скорост, за да се справим.

За да отбележат нашия празник - на нас, редакцията, и на вас, потребители и читатели, на гости ще ни дойдат не една, а цели три знаменитости.

На 23 ноември в редакцията на „Хай клуб" и на по-малкото му братче - hiclub.bg, ще бъдат Мария Илиева и звездите от „Стерео стая" - Криста и B.O.Y.A.N. Те ще имат жив час с вас чрез форума на сайта ни. Там ще можете да ги питате за абсолютно всичко, а те ще ви отговарят абсолютно лично. За да разберете повече подробности и часа на срещата, следете hiclub.bg.

И празнувайте с нас! С чата на живо с Мария Илиева и останалите музиканти, стартира и вторият сезон на „Имаш среща". Да припомним, че през първия вие се срещнахме с Крум, Невена Цонева, Сантра и Кристо.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене