Господи! Толкова много бира!

Кадрите са предоставени от seir.bg . Коя снимка е ной-готина? Гласувай в темата на Нед във форума на hiclub.bg

За снимка №1: Господи! Толкова много бира! Не мога да повярвам колко много "кехлибарена течност" е погълнал този младеж! Според мен тази снимка е своеобразно доказателство, че от редовното пиене на бира всъшност не се пълнее! Видно е, че младежът от снимката няма бирено шкембе, дори и след поглъщането на такива количества. Явно слуховете, че ако се прекалява с бирата, се напълнява, са измислени от група недоволни съпруги с цел да отвикнат мъжете си от нея!

За снимка №2: А това, дами и господа, е тунинг на "Трабант"! Обърнете внимание на вградените стопчета от "Голф" двойка и на монтираната предна решетка от "Мерцедес". Тунинг пакетът включва още - нова предна и задна броня, карбонов преден капак с отвор за въздух, заден дифузер, заден спойлер, сребристи огледала за обратно виждане, както и фарчета против мъгла. Предните калници са по-широки със 70 мм, а задните - с 80 мм. Прибавено е и ново спортно окачване, благодарение на което клиренсът е с 40 мм по-малък. Инженерите са дали нови настройки на ECU-то, нова спортна система за отработените газове, благодарение на което мощността скача на 670 к.с. (при стандартни 25 к.с.) и въртящ момент от 950 Нм (при стандартни 80 Нм).

От 0 до 100 км/ч автомобилът ускорява за 4.2 секунди, а максималната скорост е електронно ограничена до 300 км/ч.


За снимка №3: Класическа постановка на един истински футболен запалянко!  Всъщност организирането на подобни мероприятия е редовно за много мъже, които обичат футбола. За повечето от тях на света няма нищо по-хубаво от това да отидеш на мач в събота, а след това да се понапиеш с добри приятели... Това е един сигурен начин да избягаш от стреса!

За снимка №4: Въпросната табела е поставена в началото на крайпътно селце, през което минава главно шосе. Всеки месец там се случват инциденти и поради това населението на селото е намаляло с 50% през последните три години. Тоест редовно се случва някой дядка или бабичка да бъде блъснат от автомобил, докато се опитва да пресече пътя. Именно затова кметицата се е принудила да монтира странната табела като предупреждение към всички невнимателни шофьори. Дано инициативата й да има положителен ефект!

За снимка №5: Снимката е направена в кв."Хаджи Димитър", София. Поради наличието на монтиран климатик се е наложило рекламният надпис "АПТЕКА" да бъде разделен на две части, и то по доста нелеп начин.  Гениалното решение е по идея на собственика на аптеката, който е държал надписо да е голем, та да се види от далеко... Едно изпълнение, което заслужено можем да определим като "Българска работа"!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене