Как да прикрием излишните килца

Tally Weijl, 39.90 лв.

Огледайте се наоколо и покажете едно момиче, което да е доволно от фигурата си! Всяко ще каже: „Дебела съм!", или ще посочи поне една част от тялото си, която не харесва - отпуснат корем, набити бедра, широк ханш, дебели глезени...

Ако и вие сте сред тези жени, това не е причина да унивате и да разваляте настроението си. Ние сме на среща с няколко модни трика, които ще ви помогнат да покажете най- доброто от вашето тяло и едновременно с това да прикриете недостатъците си така, че да изглеждате по-слаби от горе до долу.

1. Като цяло повечето от нас знаят, че не трябва да носят дрехи по тялото, когато се опитват да скрият изпъкналите си извивки.В забрана е и другата крайност - много широките дрехи: панталони, блузи, якета... Обемните дрехи ви карат да изглеждате още по-обемни и дебели.

2.Независимо дали избирате панталон или пола, имайте предвид, че дрехите с по-голяма дължина винаги издължават фигурата ви и ще направят да изглеждате по-слаби.

3. Ако избирате ежедневен панталон или дънки, спрете се на тези с права кройка. Избирайки модел, който се стеснява надолу по краката, рискувате да изглеждате широка в талията и ханша.

4.Ако искате големият ви корем да изглежда по- слаб, опитайте със сако по тялото, което очертава формите ви, създава чист силует и по този начин не изглеждате пълни.

5.Освен това може да се насочите към блуза или жилетка с прихлупване или към тези, които имат нагънат (драпиран) плат в предната част, за да прикрият допълнителния обем на корема.

6.Ако сте с по-широк ханш, трябва да носите тъмни дрехи в областта на ханша и дрехи без шарки. Да забравите за набори, плохи, плисета или къдри около ханша.

7.Избягвайте твърдите и блестящи тъкани, защото те карат тялото да изглежда по-пълно!

8.Заложете на тънките вертикалн линии, които ще ви направят оптически по-слаби, и помнете, че хоризонталните ще ви карат да изглеждате по- широки.

9.Не пропускайте и дългите колиета и вертикалните висулки, но избягвайте огърлиците (те са хоризонтална линия).

10.Не носете дрехи на едри фигурки, които придават допълнителен обем. Избирайте с по-дребни орнаменти или дрехи в един тон/цвят.

11.Не подценявайте обувките - те също оказват влияние върху това как ще изглеждате.
И ако носите токчета с поне 4 см, това ще издължи силуета ви и ще ви направи по-изящни. А когато дойде време да обуете чорапогащник, хубаво е да знаете, че краката ви ще изглеждат по-дълги и слаби, ако съчетаете цвета на чорапогащника с цвета на полата или роклята и този на обувките.

12.Бельото - това също е много важен фактор. За щастие вече се продава стягащо бельо, което успява да прикрие почти всички дребни несъвършенства.

Но най- важното нещо при подбора на дрехи е да се чувствате удобно в тях. Ако не се чувствате добре в облеклото си, дори най-зашеметяващата рокля ще ви стои нелепо. Красивата фигура издава самочуствие, а то идва от това да се чуствате добре в собствената си тяло.

адреси:

ORSAY, София, бул. „Витоша" 46
Promod, София, пл.,,Св. Неделя" 5
Tally Weijl, София, ул. „Солунска" 58
M.O.D.A B.A.R., София, бул. „Витоша" 61
Tendenz, София, бул. „Витоша" 35А

 

Tally Weijl, 19.90 лв.
Tally Weijl, 19.90 лв.
сако, Promod, 99 лв./
блуза, ORSAY, 19.90 лв.
сако, Promod, 99 лв./ блуза, ORSAY, 19.90 лв.
Tally Weijl, 39.90 лв.
Tally Weijl, 39.90 лв.
рокля, Tally Weijl, 14.90 лв. /
жилетка, Tally Weijl, 29.90 лв.
рокля, Tally Weijl, 14.90 лв. / жилетка, Tally Weijl, 29.90 лв.
Tally Weijl, 37 лв.
Tally Weijl, 37 лв.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 шантави факта за хлебарките
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"
Подкаст: Кольо Гилъна го скъсали във ВИТИЗ заради тежкия му мързел
Какво представляват хората, наречени синкис?

Напишете дума/думи за търсене