Дръжте тези мъже надалеч

През живота си мъжете изпълняват няколко роли. Могат да са приятели, братя, колеги, съседи...

Някои обаче от тези персонажи на всекиго и доста често те могат да бъдат доста токсични, особено когато се сблъскат с човек от срещуположния пол.

Има 7 типа, които саботират отношенията на мъжете с жените, които обичат.

„Татенцето“

Има жени, които обичат да наричат партньора си „татенце“. Това е така, защото този мъж подкрепя и дава сигурност на любимата си, която се чувства закриляната като в бащина прегръдка. Всъщност истината е малко по на юг. Татенцето има склонност да не гледа на партньорката си като на равна. Той иска от нея да играе ролята на дъщеря, която има нужда от родителски напътствия. Когато тя сгреши, той й се кара или доминира над нея по различен начин.

Лошото момче

Всяко романтична комедия ни учи, че жените винаги ще сме ненаситни, стане ли дума за лоши момчета. Той е вълнуващ, предизвикателен, често върви в комплект с мотор и кожено яке. Той е привлекателен, защото не се опитва да угоди на никого. Чисто и просто той си е той, а такъв тип откровеност се търси в една връзка. Но определено Лошото момче не е добро. На него трудно може да му се има вяра. Да, той е искрен, но само когато става дума за неговите нужди. С две думи, е достатъчен егоист, че да спи с друга жена без никакви угризения на съвестта.

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене