7 стъпки как да се влюбим в него отново

снимка: Pixabay

„В началото любовта ни беше като фойерверки. Бъдещият ми съпруг ми пишеше sms-и, от които пеперудите в стомаха ми полудяваха. Беше прекрасно – уикендите в планината, умопомрачителният секс... След раждането на сина ни обаче влязохме в някакъв коловоз, всичко си върви мирно и тихо. И ми става едно тъжно... струва ми се, че съм изгубила любовта си към него. А имало ли я е изобщо? Хваща ме страх, като си мисля за това. Дразня се на него, ядосвам се на самата мен, вдигам скандали. Какво да правя? Мога ли да върна любовта?”, Наталия, 37 години.

Писмото на нашата читателка ни накара да се замислим върху тихомълком изчезналата любов. Тази, която е била, но незнайно как се е изпарила. А връзката си е останала. Първият въпрос, на който трябва да си отговорите честно, е дали си заслужава да се борите за тази любов. Ако партньорът ви не ви тормози психически или физически, не ви ревнува болезнено, грижи се за вас и ви обича, значи трябва спешно да запретнете ръкави. Определете какви причини (у вас или у него) са предизвикали негативи или равнодушие. Ще ви подскажем най-разпространените:

„Преди той беше по-романтичен / секси”. Сексолозите обясняват, че еднообразният интимен живот води до скука. Споменете си какво ви е харесвало преди, а сега е потънало в забрава. Какво винаги сте искали да пробвате в секса, но все не се решавате. Питайте го за тайните му желания. И действайте – мъжете обичат смелите.

За останалите стъпки четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене