Vanessa Seemore с първа авторска песен

Телевизионната водеща и бивша ‘’Мис Национален Отбор по волейбол’’ написа сама текста и музиката към песента ‘’13’’

Лятото все още не е дошло, но лятното настроение май ще подрани с една много слънчева песен на новата изпълнителка Vanessa Seemore. Момичето си е наше, българче и зад този псевдоним се крие бившата Мис национален отбор по волейбол Ваня Запрянова. Песента се казва "13" и неслучайно излиза на петък 13ти - любимото й число, което й носи късмет. Автор на текста и мелодията е самата тя, аранжиментът е дело на Светлин Къслев, а записът на парчето е направен в студиото на музикална компания Star Light Records. „13” стартира с така модерното напоследък lyrics video, заснето от екипа на музикална телевизия ММ.

Както винаги се случва, около Ванеса имаше отново екшън, този път в стил Prison Break. Съвестен гражданин се обадил на полицията, обезпокоен че няколко „луди” са се покатерили на втория етаж на изоставена сграда в Студентски град. На локацията се появили две коли с шестима полицаи, загрижени как екипът ще слезе обратно, като дори предложили да извикат пожарна.

В крайна сметка, всичко завършило благополучно и снимките продължили до успешния си край, а резултатът ще видите съвсем скоро. Vanessa е допломиран кинезитерапевт и няма музикално образование, но това не ѝ пречи да обича музиката и да пее постоянно. Колкото и невероятно да звучи, музиката и текста ѝ хрумват под душа, като песента е изтъкана от противоречия, присъщи за всяка жена и особено за Vanessa, която постоянно се пита „Луда съм или не съм?”. Както сами ще се убедите, песента е потенциален летен хит и се надяваме и вие да си я запеете под душа. И не само.

Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене