6 начина да приемем партньора такъв, какъвто е

Всяка двойка преминава закономерно през няколко етапа. При влюбването партньорите взаимно се идеализират. Когато се опознаят по-добре, следва период, в който и двамата смятат, че изпитват разочарование. Всъщност това е мигът на отрезвяването, когато започват да виждат другия в реална светлина, с всичките му качества и недостатъци. Сметнат ли, че позитивите са повече от негативите, е огромен шансът да останат заедно завинаги. Тъй като вторият етап поставя мъжа и жената на най-сериозни изпитания, ще преминете по-безболезнено през него, ако се придържате към няколко съвета.

- Имайте предвид, че не само вие, но и партньорът ви се намира в периода на отрезвяване. Така че полагайте двойно повече усилия, за да изглеждате добре, да бъдете мили и да водите интелигентни разговори с него. Не забравяйте дори за миг, че никой не е съвършен. Ако човекът до вас беше такъв, това не би било добре за вас - щеше да ви изостави и да си потърси също толкова перфектна половинка.

- Когато спорите за нещо, повече слушайте, отколкото говорете. Само така бихте могли да разберете гледната точка на събеседника си, да вникнете в неговите аргументи и в мотивацията му. Иначе всеки от вас ще повтаря едно и също като развалена плоча и трудно ще намирате пресечна точка.

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене