Кои мъже ще ви носят на ръце и кои не си падат по глезотиите

Има мъже, които третират половинките си като кралици, и такива, които смятат глезенето на любимите им за лиготии.

Господата от някои зодиакални знаци са по-склонни да угаждат на любимите си, докато други не чувстват необходимостта да правят каквото и да било, за да засвидетелстват любовта си. И не защото не ги обичат, а защото не мислят, че тя заслужава да й се угажда кой знае колко.

Вижте кои мъже ще ви носят на ръце и кои са категорични, че в една връзка няма място за глезене.

Рак

Мъжът Рак обича да глези партньорите си и да им дава всичко, което искат. Те са пристрастени към широките усмивки и целувки, които ще получат в замяна. Независимо от това, което желаете, партньорът ви Рак определено ще ги изпълни.

Козирог

Те изглеждат сериозни, но са с меки души. Мъжете от тази зодия ще ви почитат и ще ви дадат всички луксозни неща, които заслужавате в живота. Това е начинът им да покажат отдадеността си към вас.

Лъв

Той обича да получава внимание и му харесва някой да се грижи за него, но бъдете сигурни, че той ще се отнася с вас по същия начин. Очаквайте много подаръци и луксозни вечери. Лъвът знае какво трябва на любимата му, за да бъде щастлива.

Телец

Той обича да глези партньорката си, но неговият стил е малко по-различен. Вместо луксозни подаръци и еротични масажи, той ще демонстрира любовта си, показвайки се като невероятно подкрепящ, грижовен и отговорен.

За останалите зодии четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене