Сельо така НЕ се спира

Кадрите са предоставени от seir.bg . Коя снимка е ной-готина? Гласувай в темата на Нед във форума на hiclub.bg

снимка №1: Проблемът с паркирането в София става все по-мощен. Може би именно поради това в последно време все по-често попадам на подобни снимки. Както се вижда и тук върху стъклата на неправилно паркиран автомобил са изписани умопомрачителни лозунги с червило. "Сельо така НЕ се спира" гласи предупредителният надпис в случая. До колкото разбрах обаче не е задължително подобни вандалски деяния да бъдат дело задължително и само на жените. Поради зачестилите случай на неправилно паркиращи в центъра на София вече дори и мъжете шофьори са се запасили с червила които носят в себе си за да драскат по запушили ги коли.

снимка №2: Съжалявам драги читатели но за тази снимка просто неможах да измисля какъв коментар да напиша. Продължително време умувах по въпроса но тъй като съм леко тъп и ограничен не успях да се сетя нищо забавно и орегинално което да публикувам до фотоса. Моля да ме извините и да проявите разбиране !


снимка №3: Честно казЪно и аз много обичЪм да похапвЪм пица на пЪрче... Понякога когато пицата е изстинЪла се ядосвЪм защото смятЪм че не е правилно до ти пробутвЪт гуменЪ пица стояла на витринЪта няколко часЪ. Искам да спомена също и че авторът на надписа от снимката е е'ати тъпото пЪрче !!!

снимка №4: Сигурен съм, че на пръв поглед ще ви се стори че нещо в словореда на тази табела не е в ред. Оказа се обаче че това не е така ! Въпросната снимка е направена на входа на ЖП гарата в град Септември. В Септември вместо думата "тоалетна" хората използват думата "акалня" ! В този ред на мисли явно в правописа няма грешка а просто табелата опоменава наличието на обществена тоалетна...

снимка №5: Този шофьор се е сдобил с винетка важаща за вечни времена. Именно поради това и за да не се износи с течение на времето вечната винетка е направена от ламарина. Освен това тя важи на територията на всички държави членки на Европейският съюз. Страхотно нали !!! Единственият проблем е в размерите и. Тя е доста по-голяма в сравнение със стандартните винетни стикери и поради това видимоста на пътникът от страната до шофьора е леко ограничена. В крайна сметка обаче на кой му дреме за това... ей ся и аз че одим да си откъртим една...


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене