Скарлет и Райън май вече не ги влече да са заедно

В Холивуд цари безграничен лов на знаменитости, преследвани от папараци и таблоиди. Повечето от звездите се бунтуват за това вмешателство в личния им свят, но много малко от тях наистина не помагат за изкарването на прехраната на неуморните клюкарски фотографи и медии.

Засуканата блондинка Скарлет Йохансон е една от тях. Актрисата от „Момичето с перлената обеца" лека-полека се превръща в шампион по избягването на слухове, свързани с персоналното й пространство. След като даде своя дан на жълтата преса заради нейните връзки с колегата й и фронтмен на 30 Seconds To Mars Джаред Лето, с Джъстин Тимбърлейк, с който се позабавляваха да кратко покрай снимките на клипа му What Goes Around Comes Around, с Джош Хартнет, с когото музата на Уди Алън имаше двегодишна връзка, след като се запознаха в България на снимките на филма им „Черната далия", най-накрая бившата изгора на Бенисио Дел Торо осъмна в прегръдките на канадеца Райън Рейнолдс.

Най-секси мъжът за тази година според списание „Пийпъл" скъса с ергенлъка именно заради нюйоркчанката с щедри извивки. През 2008 година бившето гадже на Аланис Морисет и еврейката Йохансон се венчаха на частна церемония близо до канадското селце Тофино. Само няколко месеца, след като си купиха къща за 2.8 милиона долара в покрайнините на Ел Ей, двойката, която никога не се появява на премиери и светски събития заедно, е на път да поеме по дирите на...

Продължението на историята е в брой 48 на "Хай клуб".


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене