Какво означава, ако кървите по време на секс

снимка: Pixabay

Ако има едно нещо, което никога не изглежда толкова страхотно, както е във филмите, това е сексът. Холивуд приповдигна неговата изящност до такава степен, че повечето хора, които са неопитни в него, са склонни да мислят, че той винаги се случва по мед и мляко. В действителност сексът е пълен с всякакви неловки, а понякога и с някои гнусни моменти.

Понякога се получава единият от партньорите да пръцне неволно. Друг път ерекцията пък ще предаде господина, а нерядко и двамата се озовавате на пода от прекалено търкаляне в кревата.

Случва се и кървене по време на секс. Това е нещо, което се случва на всяка жена поне веднъж в живота й. Има няколко причини за появата на този дискомфорт. Някои са безобидни – като внезапно дошъл цикъл или загуба на девственост, но има и такива, които не бива да подминавате с лека ръка.

1. Вашите усилия да имате бебе се изплащат

Когато оплодено яйцеклетка се закрепя към стените на матката, е възможно да имате имплантационно кървене. То често е само няколко капки кръв, която престава почти незабавно. Ако се опитвате да забременеете, поздравления! Може да сте бременна.

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене