Болки при секс

Здравей, Ани! Миналата седмица с гаджето ми правихме секс (с презерватив, разбира се) - беше супер, не усетих никаква болка. Преди няколко дни нашите бяха на гости и докато ги нямаше, отново решихме да го направим, но този път, след като свършихме, изведнъж усетих някаква остра болка долу ниско в корема. И двамата много се притеснихме. Ани, моля те, помогни ми, на какво може да се дължи тази болка? Благодаря предварително! Алекс,15 г.

Мила Алекс, съветвам те да посетиш www.ginekolog.bg, където ще намериш много полезна информация относно половата система, начини за контрацепция и др. Можеш и да намериш контакт с гинеколог в твоя град, защото според мен е задължително да отидеш на преглед. Не бих могла да ти кажа какво точно се е случило и защо те е заболяло - смятам, че това влиза в професионалните задължения на гинеколога. Аз мога да те посъветвам да използвате предпазни средства, да сте внимателни и да се държите като зрели хора. Нека и гаджето ти да се прегледа при уролог.

Баща ми крещи
Мила Ани, аз съм на 11 години и имам проблем с баща ми. Той е ужасно избухлив и не просто повишава тон, а много вика! Мен ме е страх от него и споделих с мама. Тя ми каза да му кажа, че ме е страх. Така и направих. Поговорих с него и той пак започна да ми вика, че не е ВИКАЛ, а само е ПОВИШАВАЛ ТОН! Аз умрях от страх... Вече само като тръгва да се почеше, аз се свивам, защото си мисля, че ще ме удари. Кажи ми, моля те, какво да направя? От Poni23

Отговорът на този и други въпроси към психолога Анна Жукивская четете в новия брой на списание "Хай клуб". От днес на пазара в цялата страна. Само за 1,20 лв!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене