Вместо кремвирш - кебапче

Кадрите са предоставени от seir.bg . Коя снимка е ной-готина? Гласувай в темата на Нед във форума на hiclub.bg

№1: Представям ви български вариант на хот-дога, а именно хот-дог, в който вместо кремвирш има кебапче. Тук логично изниква въпросът - може ли изобщо едно хлебче с кебапче да бъде наречено хот-дог? Според мен оригиналният американски хот-дог не може да съдържа нищо друго освен кренвирш поради простата причина, че в щатите кебапчетата никак не са популярни. Така или иначе ние, българите, винаги сме били плагиати и крадци на идеи и подобно побългаряване на традиционни ястия ни е присъщо. Не бих се учудил дори и ако някъде попадна на Биг Мак с лютеница и козе сирене...

№2: "Забранено е къпането на момченца над 3 години в женската баня!"  Тази бележка бе окачена пред вратата на женска съблекалня. Според мен това е жизнено несправедливо! Подобни лозунги и забрани са пряка дискриминация срещу 3-годишните момченца и аз съм потресен от видяното. Лелката, написала въпросната бележка, незабавно трябва да бъде открита и подведена под отговорност за явна дискриминация! Достъпът на 3-годишните момчеца до женската баня трябва да бъде моментално възобновен!

№3: Няма как в нашата рубрика SEIR.BG да пропуснем да ви покажем поредната впечатляваща забележка от училищен дневник!  Този път тя гласи следното: "№15 - ще разбие мутрата на преподавателя!" Просто не мога да повярвам колко злобни и безмилостни са днешните ученици... Учители, пазете се!

№4: Въпросната снимка на паркиран автомобил е направена пред жилищен блок в съфийски квартал. Както виждате, собственикът на колата не желае да бъде припознаван като гражданин на град Перник и затова е залепил на стъклото си пояснителна бележка. За мен обаче Перник винаги е бил и ще бъде един от най-готините и класически градове на България. Аз наистина не разбирам какво притеснява този шофьор в случая?! Перничанин - това звучи гордо!

№5: От известно време насам сред пенсионерите е на мода да носят със себе си столче или диван при возене в градския транспорт. Така, дори и да няма свобонти места, те пътуват удобно, чучнали на личните си столове. Тази мярка се налага и поради факта, че днешните младежи са лоши, невъзпитани и арогантни и никога не отстъпват мястото си на по-възрастните!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене