Те са любящи татковци... макар и по-различни

Те са готови на всичко, за да станат родители, въпреки че от консервативна гледна точка имат леко странен семеен живот. Но ние от „Хай клуб" не робуваме на предразсъдъци, затова в първия си брой от новата година ще ви разкажем няколко истории за любящи татковци, които трудно се вписват в общоприетите стандарти.

По Коледа наистина стават чудеса. Добрият старец замести щъркела и донесе на сър Елтън Джон бебе. Певецът и неговият възлюбен Дейвид Фърниш сбъднаха мечтата си и станаха родители на момченце, което се появи на бял свят благодарение на приемна майка. Бебето се роди в Калифорния навръх 25 декември и беше наречено Закари Джаксън Левън. „На седмото небе сме от щастие - сподели 62-годишният Елтън. - Синът ни е здрав и се чувства прекрасно, а ние сме най-гордите и щастливи родители на света." Името Левън е заимствано от едноименната песен от албума на Madman Across the Water, записан през далечната 1971 г.

Елтън и 48-годишният Дейвид Фърниш са задно от много години, но през 2005-а оформиха официално отношенията си след 12-годишен щастлив съвместен живот. Единственото, което не достигаше в идилията на съпрузите, беше наследникът. През 2009-а те се опитаха да осиновят дете от украински приют, но властите не им позволиха.
Сега обаче голямата им мечта се сбъдна. Според документите, подадени в кметството в Лос Анджелис,

Елтън е биологичният баща на Закари, а Дейвид Фърниш е посочен като... майка

Заедно с него Закари има общо три майки - тъй като е заченат с яйцеклетка от една жена и износен от друга. Едва родило се, звездното бебе вече разполага със собствено жилище - татко Елтън му е купил апартамент за „скромната" сума от 1.3 млн. долара, който се намира близо до този, в който живеят родителите му. Малкият Закари е самостоятелен от сега - живее си в луксозното жилище, наглеждан от две бавачки.

Елтън и Дейвид се чувстват прекрасно от присъствието на бебето в семейството им и са сигурни, че искат още деца. Вече са планирали следващ наследник за 2013 година, като сега е ред на Дейвид Фърниш да влезе в ролята на биологичен татко. За да е справедливо, Елтън ще е мама. Двамата смятат съвсем скоро да се приберат във Великобритания, където да отглеждат домочадието си.

Дъщеричката на Азис Рая също се роди в интересно семейство - по това време татко й беше „женен" за друг мъж (Китаеца), но за сметка на това има късмет да я отглежда собствената й майка. Ексцентричният попфолк певец старателно криеше в тайна кой е бащата по време на бременността на приятелката си от детинство Гала. Но в деня на раждането на Рая разкри, че самият той е биологичният родител на детето си, макар че
не уточни дали оплождането е станало по естествен път.

Бебето беше орисано от цяло ято звездни феи

които се изявяваха и като шаферки на сватбата на Азис и Китаеца - Десислава, Маги Желязкова, Цеци Красимирова и Юлиана Кънчева. Преди да се роди бебето, попфолк идолът често представяше Гала като своя икономка и разказваше умилителни истории от детството им. Семейството на Рая придоби още по-неясни очертания, след като двамата татковци шумно се разведоха, а Китаеца вече има собствено дете от попфолк певицата Виолета. И докато за малката Рая Ники категорично отказваше да влезе в ролята на бавачка, сега успешно сменя памперси под зоркия поглед на приятелката си. Азис пък все още не е намерил любовта на живота си и продължава да прескача от цвят на цвят, докато твърди, че за него Гала е не само жена и майка на детето му, но и сестра и дори майка...

Нападателят на „Реал"-Мадрид Кристиано Роналдо също се подреди в редиците на гордите татковци, след като плати баснословната сума от десет милиона паунда на сурогатна майка, която износи и роди сина му. „С голяма радост и вълнение искам да съобщя, че наскоро станах баща на момче. Майката на детето пожела да не разкривам нейната самоличност, но с нея се разбрахме аз да осигурявам всичко необходимо на нашия син. Няма да разкривам повече подробности по въпроса и се надявам всички да уважите правото ми на личен живот и правото на личен живот на детето", съобщи един от най-високоплатените футболисти в света във Facebook. Феновете му до последно не вярваха, че любимецът им е решил да стане баща по този начин, при положение че има връзка с красавицата Ирина Шейк, която е готова на всичко, за да задълбочи връзката си с него. Отначало се появиха слухове, че вестта е дело на хакери, които проникнали в личната фейсбук страница на португалския нападател. След като стана ясно, че
бебето е напълно реално и дори носи името на баща си
плъзна клюката, че е плод от мимолетна авантюра на Роналдо, след което той е платил на майката, за да си държи езика зад зъбите. В крайна сметка стана ясно, че футболистът е потърсил услугите на сурогатна майка и й е дал десет милиона паунда (приблизително толкова е годишната му заплата), за да не се появява никога в живота на детето и да запази пълна анонимност.
И Рики Мартин предпочете да даде живот на децата си чрез приемна майка.

Певецът, който преди по-малко от година призна, че е „щастлив гей", е татко на прекрасните близнаци Матео и Валентино. Говори се, че в ролята на сурогатната майка е влязла братовчедката на Рики, но самият певец отказва да даде каквато и да е информация по въпроса. За нас изглежда шокиращо, но в Латинска Америка браковете между роднини (с изключение братя и сестри, разбира се) съвсем не са такова изключение. Мартин е известен с любовта си към децата и дори се включва в програми за предотвратяване на сексуалната експлоатация на малолетни и непълнолетни.

Рики явно е решил да отглежда децата си в семейство с двама родители тъй като наскоро заяви, че има намерение да се омъжи за приятеля си. „Обичам го, обичат го и децата ми и сме щастливи заедно. Защо тогава полът да има значение?! Можем да живеем като всички останали нормални хора по света. Не ме питайте обаче кой е той! Ще разберете, когато му дойде времето..."

Певецът не може да прикрие гнева си към консервативното общество в Пуерто Рико, където еднополовите бракове са забранени, и затова най-вероятно ще се врече във вярност на партньора си в Испания. Засега остава в тайна името на мъжа, но е ясно, че близнаците Матео и Валентино го обожават, а това е най-важното за татко Рики.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене