Тайната на сексапила на звездите

Повечето звезди смятат, че основното им оръжие за сексапилен външен вид е умелото използване на козметика, а също и правилният избор на дрехи. Ето какви са звездните препоръки на едно от най-желаните звезди на планетата.

Кралицата на бурлеската Дита фон Тийз смята, че тайната на сексуалността й се състои в това да намериш своя образ. „Сама си създадох неповторим стил, тъй като смятам, че не искам да следвам това, което диктува съвременната мода. Никога не съм смятала, че съм надарена от природата с красота. И не мисля, че съм прекрасна без грим. Независимо от това какво правя, няма да мога да изглеждам като Жизел Бюндхен. Обичам да създавам илюзия, фантазията е един от елементите на сексуалния ми облик. Ако съчетаете правилно определени елементи, животът ви ще промени ", казва Дита.

Кармен Електра е убедена, че главните съставки на сексапила на всяка жена са блясъкът за устни, парфюмът и обувките на висок ток.

Бионсе пък залага на малката черна рокля - това е дрехата, която позволява винаги да бъдеш на ниво.

29-годишната Джесика Алба също е на мнение, че правилно подбраният гардероб е 90% от успеха на жената сред представителите на противоположния пол. „Мъжете стават много лесни за манипулация, когато облечете нещо по-секси", съветва тя.

Кристина Агилера казва, че увереността в собствената привлекателност е най-важното условие за секси външен вид. „Сексапил? Наслаждавам му се, като го демонстрирам", усмихва се тя.

А тайната на Камерън Диас е следната: „Трябва да намирате удоволствие в сексапила си, да се наслаждавате. Бъдете секси тук и сега, без да се преструвате. Ако сте естествени, ще направите най-голямо впечатление".


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене