Правих секс с мъжа на майка ми

Здравей, Ани. Преди 6 години майка ми и баща ми се разведоха. Баща ми замина с любовницата си за чужбина и оттогава изобщо не сме разговаряли, но както и да е. Майка ми преди година се омъжи за един мъж на 20 години. Сега мама е на 42, а той (ще го нарека Иво ) е на 21. Проблемът е, че откакто мама се омъжи за Иво, аз просто се влюбих в него. Поговорих с него за това и Иво ми каза, че и той изпитва същото към мен. Един ден през зимната ваканция с Иво правихме секс, стана изведнъж, съвсем неочаквано. Разбрахме се да не казваме на мама. Но сега изпитвам вина за това, че спах с мъжа на мама. Ани, моля те, дай ми съвет какво да правя. Как да смекча чувството си за вина. Да кажа ли на мама? Моля те, помогни ми! Благодаря предварително!

Здравей, струва ми се доста невероятна история. Но какво ли пък не сме чували и чели в „Интимно". Първо - майка ти, ако това е истина, ми се струва доста лекомислено да се омъжи за 20 години по-млад мъж от нея. Дори разликата между Деми Мур и Аштън Кътчър е по-малка! Този триъгълник не би могъл да просъществува и би трябвало да бъде разтрогнат веднага. Кой е виновен за случилото се - не знам! Кой е жертвата - също не знам! Но майка ти със сигурност трябва да е наясно. Да, ще има драма. Не дай си Боже, вие да сте влюбени наистина - тогава даже засенчвате и „Дързост и красота". Няма нищо странно в това да се обичате - вие сте на един акъл. Има един излишен в картинката. Кой е той?

Имам чувството, че съм дебела
Здравей, Ани! Имам един проблем! На 12 г. съм и имам чувството, че съм дебела! Не знам защо!? Мисля, че защото са ми викали "дебела" или "свиня". Но не знам как да отслабна! Какво да правя!? Ани, само ти можеш да ми помогнеш! Мама ми казва, че съм нормална и че тежа много, защото имам мускули! А татко си призна, че съм малко дебела! Аз вярвам на татко, защото тежа 50 кг и не е нормално.
Inna3

 Отговорът на този и други въпроси към психолога Анна Жукивская четете в новия брой на списание "Хай клуб".

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене