Никак не е лесно да си кон

Кадрите са предоставени от seir.bg

За снимка №1: Ако все още се чудите кой и защо е смъкнал панталоните на Дядо Коледа, веднага мога да ви обясня. В навечерието на новогодишната нощ очевидци са забелязали пияна дама на видима възраст около 50-те години да се забавлява и да се гаври сексуално с въпросната кукла. Жената е известна в квартала като Станка Изнасилвачката и през последните години мнозина потърпевши за се оплаквали от нея. Станчето е една дърта палавница, на която любимото занимание е да консумира алкохол, а след това да причаква безащитни мъже в тъмното и да ги тормози...

За снимка №2: На тази снимка виждате един безплатен общински басейн. Както всички добре знаем, в последните години общинските бюджети са силно занижени и поради тази причина е наложително въпросният басейн да е с минимални размери. Всъщност басейнчето е толкова малко, че по-скоро прилича на джакузи, в което едва се побират няколко хлапета... Разбрах, че има забрана в басейна да влизат по-дебели граждани, тъй като има опасност от преливане!

За снимка №3: Никак не е лесно да си кон в днешно време... влачиш тежки каруци, шляпкат те с кожен камшик, а за капак на всичко играеш ролята и на пътна помощ... това вече е прекалено!

За снимка №4: Гледайки тази снимка, се чудя с каква цел колата е била завързана за уличният стълб?!? Първото, което ми идва на ума, е, че това е охранителна мярка против кражба... В този момент обаче забелязвам, че въжето не е стоманено, а обикновенно и всеки лесно би могъл да го клъцне! После се досещам, че би могло ръчната спирачка да не бачка и за да не потегли колата, собственикът я връзва. Ако е така, защо просто не подпре с камък някоя от гумите?!? Накрая ми идва на ума, че може пък някой да прави на собственика гаден номер, като тайно е завързал колата, за да не може да потегли!

За снимка №5: В рубриката SEIR.BG е традиция да публикуваме интересни забележки от училищни дневници. Поредната такава гласи : "№6 използва пиротехнически средства с цел дезорганизация на работата!" Според мен у №6 дреме един бъдещ терорист и аз апелирам службите за държавна сигурност да го следят и да го държат под око още отсега!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене